01 Feb

Imprimanta UV pentru carti de vizita

written by No Comments posted in Blog carti de vizita

imprimare uv carti de vizita ieftineDatorita aparitiei imprimantelor UV pe piata romaneasca, firmele de publicitate si tipografiile in special, pot realiza produse mult mai diversificate, dar si mai ieftine si intr-un timp mai scurt. Incepand de la personalizarea carcaselor pentru telefoane mobile, a brelocurilor sau copertilor de agenda si terminand cu personalizarea pixurilor, brichetelor si cardurilor pvc sau a cartilor de vizita, imprimantele UV ofera o solutie moderna si pot genera profituri mari oricarui posesor.

O caracteristica importanta a imprimantei UV o reprezinta in special, imprimarea cu lac selectiv pe portiunile dorite, optiune folosita in special la realizarea cartilor de vizita cu lac selectiv pe sigle sau portiuni de text, fapt ce ofera un aspect inedit cartii de vizita. Aceasta optiune elimina costul sitelor si a filmelor tipografice, care sa faceau pentru varianta veche de lacuire selectiva.

O alta caracteristica la fel de importanta o reprezinta printarea cu alb a produselor, lucru care nu se putea face decat prin serigrafie sau tampografie la costuri destul de piperate. Printul cu alb se foloseste mai ales pe cartoane colorate in masa, negre, maro, rosii, bleumarin si alte culori inchise.

Clientii care au prins gustul imprimarii cu UV, nu pot renunta la idee, si vor sa foloseasca aceasta imprimare aproape la tot ce le trece prin minte, incepand de la diplome personalizate, carduri pvc, ecusoane pana la pixuri, brelocuri si agende.

O astfel de imprimanta costa incepand cu 2500 euro si ajungand pana la cateva zeci de mii de euro plus tva. In functie de dimensiunea de tiparire si capacitatea de imprimare cu cerneala uv si lac, preturile difera.

Comments are closed.