01 May

Importanta unei carti de vizita in afaceri

written by No Comments posted in Carti de vizita

Cat de importante sunt cartile de vizita

Importanta carti de vizitaCu siguranta ca orice afacere trebuie sa aiba in plan minim 100 carti de vizita pentru fiecare persoana ce activeaza in cadrul firmei. Incepand de la managerul general si pana la angajatii care au contact cu alte firme. In general reclama trebuie sa o afisezi oriunde poti si iti permiti, de cate ori ai ocazia, iar cea mai ieftina modalitate de promovare este cea cu carti de vizita ieftine.

Fiind cele mai ieftine, te ajuta sa te promovezi mai bine, deoarece cantitatile mari iti ofera un pret minim. Tiraje de mii de bucati te pot promova printre clienti, iar faptul ca aceste carti de vizita sunt micute, pot incape usor in orice portofel sau portcard, spre deosebire de flyere ieftine care de multe ori se arunca, daca produsul sau serviciul oferit pe ele, nu este pe placul potentialului client.

Cartile pot fi folosite si ca abonamente fitness, aerobic, zumba, kangoo jumps dar si ca abonamente pentru spalatorii auto, vulcanizari. Echipa de la cartidevizitaieftine.com are pregatite pentru tine numai oferte avantajoase, astfel ca indiferent de cantitatea comandata, tu iesi in castig, mai ales daca esti din Bucuresti sau Ilfov unde ai transportul gratuit chiar si pentru o comanda minima de 100 bucati.

Daca vrei sa te faci cunoscut rapid, mergi la targuri si expozitii si poti inmana carti de vizita chiar managerilor aflati acolo. Daca vrei sa fii si mai practic, pe langa cartile de vizita poti inmana si mape de prezentare personalizate cu sigla firmei tale.

Buton-preturi-carti-de-vizita-carton-350-gr Buton-preturi-carti-de-vizita-plastifiate Buton-preturi-carti-de-vizita-rotunjite

Ce ar trebui sa contina cartile de vizita

Desi multi se gandesc la carti de vizita cat mai pompoase si aglomerate, specialistii spun ca lucrurile simple dar bine conturate, ofera avantaje mai palpabile. Astfel ca o carte de vizita profesionala, ar trebui sa contina:

  • Numele si Prenumele
  • Functia
  • Sigla Firmei
  • Adresa firmei
  • Datele de contact: Numar telefon, e-mail, website.
  • Pe verso de regula se pune logo-ul firmei sau site-ul.
  • Fundalul cat mai simplu, de preferat albul clasic.

Daca nu esti hotarat cum vrei sa arate design-ul cartii tale, poti vedea modele carti de vizita online gratis pe pagina noastra cu Modele. Daca nu iti place niciun model de acolo, poti apela cu incredere la serviciile noastre de design carti de vizita si graficienii nostri iti vor propune cateva variante la alegere, pe care le poti modifica dupa bunul plac.

Cine poate avea carti de vizita

Nu stim daca e o intrebare buna, dar daca mai exista cineva care se intreaba acest lucru, consideram ca poate avea carti de vizita oricine are o afacere sau doreste sa promoveze ceva, sau pur si simplu vrea sa agate fete :) Fiecare om ce vrea sa ramana in mintea cuiva, poate oferi o carte de vizita. Fie ca esti avocat, jurist, notar sau contabil, fie ca ai un salon de infrumusetare, un service auto sau o agentie de turism, poti avea carti de vizita personalizate inedit.

Daca nu ai firma dar totusi esti manichiurista, coafeza, maseuza, cosmeticiana sau tehnician unghii false, de asemenea poti avea carti de vizita, deoarece asa iti vei reintoarce clientii. Poti pune pe verso-ul cartilor de vizita si o mica lista de pret sau oferte cu produsele sau serviciile tale. Daca vrei sa stii ce pret au cartile de vizita, vezi pagina noastra principala.

Comments are closed.