24 Apr

Comanda de Luni carti de vizita

written by No Comments posted in Carti de vizita

De ce e mai bine sa comanzi Lunea carti de vizita?

Carti de vizita comandate luniPentru cei carora le plac strategiile bune, ar putea lua in calcul si o comanda de carti de vizita incepand cu ziua de Luni, oferite de cartidevizitaieftine.com. Avantajele unui inceput nou de saptamana este ca ai timp sa rezolvi mai multe treburi in saptamana respectiva, daca le incepi de Luni bineinteles.

Referitor la cartile de vizita dar si la alte produse de tipografie bucuresti, este recomandat sa le comanzi Lunea deoarece ai timp sa le primesti pana Vineri cel tarziu.

Daca ai comandat in alte zile lucratoare si nu te grabesti in a primi comanda la sediu, atunci nu ar fi nicio problema, dar daca ai un deadline, sau participi la targuri, expozitii sau evenimente specifice unde trebuie sa inmanezi cel putin 100 carti de vizita, atunci crede-ne pe cuvant, e bine sa comanzi de Luni. Astfel, te clasifici printre primii clienti, iar noi tiparim cu spor si mult mai rapid comanda ta.

Tot la fel de bine poti comanda flyere ieftine sau pliante incepand cu ziua de luni, deoarece aceste produse necesita un timp mai mare de uscare, si astfel eviziti intarzierea livrarii cu cat comanzi mai din timp. E bine de obicei sa iti faci planul de bataie cu cel putin o saptmana inainte daca vrei fluturasi sau pliante pentru ca la acestea trebuie sa iei in calcul si durata design-ului, in cazul in care nu ai grafica deja. Apoi cand ai design-ul facut, poti lansa comanda incepand cu ziua de Luni sau chiar si mai devreme daca ai totul pus la punct, indiferent ca vrei carti de vizita sau alte produse.

Pentru modele carti de vizita poti accesa link-ul nostru, iar pentru preturi gasesti tabelele pe prima pagina a site-ului nostru sau in pagina cu Preturi carti de vizita.

Pregateste-ti din timp fisierul pentru carti de vizita

Am observat in decursul activitatii noastre ca sunt destui clienti care se lasa pe ultima suta de metri cand e vorba sa comande carti de vizita si nu numai. Problema mare nu ar fi la carti ci la celelalte produse precum mapele de prezentare cu buzunar care necesita ceva mai mult timp de executie decat un set de carti de vizita spre exemplu.

Totusi, in tipografie bucuresti incercam sa facem fata tuturor provocarilor, insa daca stim sigur ca nu putem realiza o comanda la timp, mai bine anuntam clientul decat sa il tinem in tensiune si sa il incurcam. Astfel, recomandam pregatirea fisierelor din timp, pentru a nu ramane pe ultima suta de metri si a risca sa nu aveti comanda la timp livrata deja la sediu.

Incearca la noi si alte produse, nu doar carti de vizita

Cu siguranta daca vei avea nevoie de carti de vizita, vei dori sa incerci si flyere ieftine sau pliante de orice dimensiune, dar nu in ultimul rand niste mape de prezentare in care sa iti pui documentele, afisele, colile cu antet sau  fluturasii, iar in buzunarul special al mapei sa inserezi o carte de vizita frumoasa. Nu uita, chiar daca unele materiale publicitare nu raman la clienti, cartile de vizita cu siguranta vor ramane, deoarece sunt usor de purtat in portmoneu sau port card-ul.

Comments are closed.