Hotel | Pensiune | Cazare

Carti de vizita - Cod - Hotel 02 Carti de vizita - Cod - Hotel 05 Cod - Hotel 01 Cod - Hotel 03 Cod - Hotel 04 Carti-de-vizita-hotel, pensiune, cazare-6
Carti de vizita pret 1 fata color Carti de vizita pret fata verso color Carti de vizita pret fata color - verso alb negru

Cel mai mare site de carti de vizita online iti propune o gama variata de  modele inedite cu previzualizare destinate hotelurilor si pensiunilor in regim hotelier care doresc carti de vizita.

Fie ca oferi cazare si esti la inceput de drum, fie ca ai un hotel cu experienta, te servim cu carti de vizita ieftine ca pret si iti poti alege din arhiva noastra cu imagini speciale pentru hoteluri si pensiuni unul din modelele existente. In cazul in care niciun model nu te satisface, nu este absolut nicio problema, pentru ca ne poti solicita pe email realizarea unui model nou, special conceput pentru tine ca si manager de hotel, pensiune.

Dupa ce vizualizezi imaginile noastre,  poti vedea si oferta de carti de vizita la pret mic dar te poti orienta pe site dupa alte modele carti de vizita existente in arhiva noastra, modele ce pot fi modificate ulterior. De asemenea, daca ai o pensiune, cazare sau hotel si ai nevoie de carti de vizita in Bucuresti, sau alte orase le poti primi a doua zi la sediul tau.

Cartile de vizita se tiparesc pe carton 300 gr mat sau lucios iar la cerere tiparim digital si pe carton 350 gr. Alege furnizorul tau numarul 1 pentru carti de vizita online ce iti pune la dispozitie modele pentru hotel, pensiune, apartamente de inchiriat cat si pentru persoane ce activeaza in cadrul hotelurilor si pensiunilor.