Transport auto | Marfa | Persoane

ACESTE MODELE SUNT GRATUITE. Va facem modificarile necesare inainte de tiparire, apoi va trimitem pe email sa vedeti modelul modificat. Numai in urma acordului dvs. vom tipari comanda. Daca aveti alte sugestii referitoare la un model ales, nu ezitati sa ne informati pe email: cartivizitaieftine@yahoo.com (copy+paste). Tot ce doriti sa scriem pe carti, ne puteti trimite pe email. La unele modele culorile se pot schimba dupa preferinta dvs. Pentru LISTELE DE PRETURI STANDARD cu cele mai mici preturi, mergeti mai jos pe pagina.

Carti de vizita transport persoane marfa model 1 CDViCarti de vizita transport persoane marfa model 2 CDViCarti de vizita transport persoane marfa model 3CDViCarti de vizita transport persoane marfa model 4 CDViCarti de vizita transport persoane marfa model 5 CDViCarti de vizita transport persoane marfa model 6 CDViCarti de vizita transport persoane marfa model 7 CDViCarti de vizita transport persoane marfa model 8 CDViCarti de vizita transport persoane marfa model 9 CDViCarti de vizita transport persoane marfa model 10 CDViCarti de vizita transport persoane marfa model 11 CDViCarti de vizita transport persoane marfa model 12 CDViCarti de vizita transport persoane marfa model 13 CDViCarti de vizita transport persoane marfa model 14 CDViCarti de vizita transport persoane marfa model 15 CDViCarti de vizita transport pietris, nisip, moloz, balast cod Trans16_Carti de vizita transport pietris, nisip, moloz, balast cod Trans17_Carti de vizita transport pietris, nisip, moloz, balast cod Trans18_Carti de vizita transport pietris, nisip, moloz, balast cod Trans19_Carti de vizita transport colete, marfa, intern, international CDVi 20Carti de vizita transport colete, marfa, intern, international CDVi 21Carti de vizita transport colete, marfa, mutari mobila CDVi 22Carti de vizita transport colete, marfa, mutari mobila CDVi 23Carti de vizita transport marfa, mutari mobila CDVi 24Carti de vizita transport persoane intern international CDVi 25Carti de vizita transport persoane intern international CDVi 26Carti de vizita transport colete, marfa, mutari mobila, transport persoane CDVi 27Carti de vizita transport colete, marfa, mutari mobila CDVi 28Carti de vizita transport balastru, nisip, moloz Cod Trans 29Carti de vizita transport balastru, nisip, moloz Cod Trans 30Carti de vizita transport intern international CDVi 31Carti de vizita transport intern international CDVi 32PRETURI-Carti-de-vizita-ieftine-actualizate-Color-fata-300gr-CDVi1Preturile nu contin TVA.
TRANSPORT Bucuresti / Ilfov : 10 lei | TRANSPORT Alte localitati: 18 lei
PLATA: La primirea coletului sau OP in avans.
TERMEN LIVRARE: 1-3 zile lucratoare (exceptie week-end)
Design unic: 35 lei | Refacere model deja existent: 25 lei
DESIGN GRATUIT la comenzi de minim 1000 carti de vizita
Daca ati ales un model GRATUIT de pe site-ul nostru, NU veti plati costul design-ului si nici modificarile acestuia.PRETURI-Carti-de-vizita-ieftine-actualizate-Color-fata-verso-300gr-CDVi1

Carti de vizita transport auto – marfa – persoane

Cel mai mare site cu carti de vizita online iti propune o gama variata de  modele online carti de vizita transport auto, marfa, persoane sau destinate transportatorilor de pietris, moloz, nisip, balast, mutari mobila si altele.

Fie ca esti la inceput de drum, fie ca ai o firma de transport cu experienta, te servim cu carti de vizita ieftine ca pret si iti poti alege din arhiva noastra cu imagini speciale pentru transport de persoane, marfa, sau produse, transport auto, unul din modelele existente. In cazul in care niciun model nu te satisface, nu este absolut nicio problema, pentru ca ne poti solicita pe email realizarea unui model nou, special conceput pentru tine ca si administrator firma de transport.

Dupa ce vizualizezi imaginile noastre,  poti vedea si oferta de carti de vizita la pret mic dar te poti orienta pe site dupa alte modele carti de vizita existente in arhiva noastra, modele ce pot fi modificate ulterior cu datele tale de transportator. De asemenea, daca pentru firma de transport ai nevoie de carti de vizita in Bucuresti, sau alte orase le poti primi a doua zi la sediul tau.

Cartile de vizita se tiparesc pe carton 300 gr mat sau lucios iar la cerere tiparim digital si pe carton 350 gr. Alege furnizorul tau numarul 1 pentru carti de vizita online ce iti pune la dispozitie modele carti de vizita pentru transport dar si pentru functia de transportator. Aceasta pagina se adreseaza domeniului transportului si se refera la transport auto, transport marfa, transport persoane, transport feroviar, maritim si aerian.

Prin solicitarea dumneavoastră pe email-ul nostru a unor informații sau procesarea unei comenzi, SUNTEȚI DE ACORD ca datele dumneavoastră sa fie colectate și folosite pentru realizarea comenzilor, conform regulamentului GDPR. (vezi Politica de Confidentialitate (GDPR)

De asemenea prin solicitarea dumneavoastră transmisa pe email-ul nostru, acceptați că AȚI LUAT LA CUNOȘTINȚĂ termenii și condițiile site-ului nostru. (vezi pagina Termeni si Conditii.)

NU ÎNCURAJĂM SPAM-UL, NU furnizăm adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), NU comercializăm, NU oferim, NU facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, NU divulgăm adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Puteți solicita oricând ștergerea din baza noastră de date a adresei dumneavoastră de email sau a datelor cu caracter personal transmise pe email-ul nostru.

Fie ca te faci transport cu camioane, tiruri, autocare, dube sau microbuze, ai nevoie de carti de vizita de fiecare data pentru a te face cunoscut