02 Oct

Cursuri dans, trupe, streedance, vioara, chitara

written by No Comments posted in Carti de vizita

Astazi prezentam carti de vizita realizate pentru www.danceprestige.ro un site pe care vei gasi informatii despre cursuri dans sportiv, centru dans, streetdance, breakdance, trupe de dans, animatie, cursuri pian, vioara, arte martiale, hip-hop, chitara, dance hall, zumba, kangoo jumps, majorete.

Dupa cum se poate observa, modelul este superb iar noi suntem mandri de aceasta colaborare care speram sa decurga in continuare la fel de bine ca pana in prezent. Despre danceprestige.ro mai putem spune ca am ales sa postam un articol special personalizat si nominal, deoarece are o grafica interesanta si ofera seriozitatea de care are nevoie orice afacere atat la inceput de drum cat si cu experienta.

Clientul www.danceprestige.ro a ales sa comande 1000 bucati carti de vizita, tiparite pe carton 300gr. mat, dar sa luati inconsiderare faptul ca avem pe stoc si carton 350gr. optim pentru clientii mai pretentiosi care doresc sa aiba niste carti de vizita mai intarite. Finisarea cartilor a fost facuta cu una dintre ghiotinele noastre profesionale cu impingere automata si ecran digital, ghilotina ce are o foarte buna precizie si o marja de eroare extrem de mica.

Din experienta noastra, nu recomandam cartonul lucios, deoarece desi pare mai estetic, acesta este mai moale decat cel mat, si mai putin rezistent in timp.

Nu uitati ca atunci cand faceti comanda la noi, puteti opta si pentru plastifiere mata sau lucioasa, dar si pentru colturi rotunjite. De asemenea puteti solicita o oferta pentru tiparirea cartilor de vizita pe cartoane speciale de diverse culori, argintii, auri, silver, plike de culoare neagra, maro, visinie, alba sau bleumarin.

Puteti face o vizita pe site-ul clientului nostru www.danceprestige.ro si de acolo suntem siguri ca veti gasi toate informatiile necesare care vor conduce la o posibila colaborare fructoasa de ambele parti.

Totodata, va asteptam si pe site-ul nostru www.cartidevizitaieftine.com daca doriti niste carti de vizita de calitate la cel mai mic si bun pret de pe piata romaneasca. Pentru listele de pret, va rugam sa vizitati pagina principala a site-ului nostru denumita sugestiv Carti de vizita sau in meniu la sectiunea Preturi veti gasi de asemenea oferta noastra in functie de cantitatea dorita. Nu uitati ca in Bucuresti si Ilfov livrarea este GRATUITA chiar si pentru 100 bucati color o singura fata.

Clientul nostru danceprestige.ro a avut propriul model pe care l-a trimis pe email iar unul dintre operatorii nostri a preluat comanda si astfel totul s-a incheiat cu succes. De asemenea, daca nu aveti un model deja realizat, va invitam pe pagina noastra cu Modele carti de vizita unde veti gasi o arhiva cu peste 1000 de variante la alegere, cu previzualizare si modificabile in functie de preferinta dumneavoastra.

Daca aveti deja grafica, puteti trimite fisierul pe emailul nostru, iar daca nu o aveti puteti opta pentru realizarea unui nou model conceput de noi numai pentru dumneavoastra. Livram carti de vizita in toata tara cu ajutorul unei firme de curierat, iar de regula comenzile pentru Bucuresti si Ilfov ajung a doua zi, si coletele in tara ajung in cel mult doua zile de la comanda ferma buna de tipar. Incercati si oferta noastra de flyere ieftine si pliante promotionale sau in cazul in care doriti sa faceti un cadou, puteti opta pentru mape de prezentare personalizate cu buzunar.

La final de articol tinem sa multumim inca odata pentru alegerea facuta, clientului nostru special danceprestige.ro

Comments are closed.