Fitness | Antrenori | Sali de fitness | Nutritie

ACESTE MODELE SUNT GRATUITE. Va facem modificarile necesare inainte de tiparire, apoi va trimitem pe email sa vedeti modelul modificat. Numai in urma acordului dvs. vom tipari comanda. Daca aveti alte sugestii referitoare la un model ales, nu ezitati sa ne informati pe email: cartivizitaieftine@yahoo.com (copy+paste) . Tot ce doriti sa scriem pe carti, ne puteti trimite pe email. La unele modele culorile se pot schimba dupa preferinta dvs. Pentru LISTELE DE PRETURI STANDARD cu cele mai mici preturi, mergeti mai jos pe pagina.

Carti de vizita fitness antrenor personal nutritionist 01 Carti de vizita fitness antrenor personal nutritionist 02 Carti de vizita fitness antrenor personal nutritionist 03 Carti de vizita fitness antrenor personal nutritionist 04 Carti de vizita fitness antrenor personal nutritionist 05 Carti de vizita fitness antrenor personal nutritionist 06 Carti de vizita fitness antrenor personal nutritionist 07 Carti de vizita fitness antrenor personal nutritionist 08 Carti de vizita fitness antrenor personal nutritionist 09 Carti de vizita fitness antrenor personal nutritionist 10 Carti de vizita fitness antrenor personal nutritionist 11 Carti de vizita fitness antrenor personal nutritionist 12 Carti de vizita fitness antrenor personal nutritionist 13 Carti de vizita fitness antrenor personal nutritionist 14 Carti de vizita fitness antrenor personal nutritionist 15 Carti de vizita fitness antrenor personal nutritionist 16 Carti de vizita fitness antrenor personal nutritionist 17 Carti de vizita fitness antrenor personal nutritionist 18 Carti de vizita fitness antrenor personal nutritionist 19 Carti de vizita fitness antrenor personal nutritionist 20 Carti de vizita fitness antrenor personal nutritionist 21PRETURI-Carti-de-vizita-ieftine-actualizate-Color-fata-300gr-CDVi1Preturile nu contin TVA.
TRANSPORT Bucuresti / Ilfov : 10 lei | TRANSPORT Alte localitati: 18 lei
PLATA: La primirea coletului sau OP in avans.
TERMEN LIVRARE: 1-3 zile lucratoare (exceptie week-end)
Design unic: 35 lei | Refacere model deja existent: 25 lei
DESIGN GRATUIT la comenzi de minim 1000 carti de vizita
Daca ati ales un model GRATUIT de pe site-ul nostru, NU veti plati costul design-ului si nici modificarile acestuia.PRETURI-Carti-de-vizita-ieftine-actualizate-Color-fata-verso-300gr-CDVi1

Prin solicitarea dumneavoastră pe email-ul nostru a unor informații sau procesarea unei comenzi, SUNTEȚI DE ACORD ca datele dumneavoastră sa fie colectate și folosite pentru realizarea comenzilor, conform regulamentului GDPR. (vezi Politica de Confidentialitate (GDPR)

De asemenea prin solicitarea dumneavoastră transmisa pe email-ul nostru, acceptați că AȚI LUAT LA CUNOȘTINȚĂ termenii și condițiile site-ului nostru. (vezi pagina Termeni si Conditii.)

NU ÎNCURAJĂM SPAM-UL, NU furnizăm adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), NU comercializăm, NU oferim, NU facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, NU divulgăm adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Puteți solicita oricând ștergerea din baza noastră de date a adresei dumneavoastră de email sau a datelor cu caracter personal transmise pe email-ul nostru.

Cel mai mare site de carti de vizita online iti propune o gama variata de  modele inedite cu previzualizare destinate salilor de fitness si culturism care doresc carti de vizita. Fie ca esti la inceput de drum, fie ca ai o sala de fitness si culturism  cu experienta, te servim cu carti de vizita ieftine ca pret si iti poti alege din arhiva noastra cu imagini speciale pentru fitness, sanatate si nutritie, unul din modelele existente.

In cazul in care niciun model nu te satisface, nu este absolut nicio problema, pentru ca ne poti solicita pe email realizarea unui model nou, special conceput pentru tine ca si antrenor de fitness, antrenor personal sau nutritionist. Dupa ce vizualizezi imagini referitoare la carti de vizita pentru fitness, culturism, aerobic, kangoo jumps,  poti vedea si oferta de carti de vizita la pret mic dar te poti orienta pe site dupa alte modele carti de vizita existente in arhiva noastra, modele ce pot fi modificate ulterior.

De asemenea, daca ai sala de fitness si culturism si ai nevoie de carti de vizita in Bucuresti, sau alte orase le poti primi a doua zi la sediul tau. Cartile de vizita se tiparesc pe carton 300 gr mat sau lucios iar la cerere tiparim digital si pe carton 350 gr. Alege furnizorul tau numarul 1 pentru carti de vizita online ce iti pune la dispozitie modele pentru domeniul fitness-ului, aerobic, sport si sanatate  dar si pentru antrenori de fitness, nutritionisti, antrenori personali ce activeaza in salile de sport si fitness.

De asemenea, daca ai o firma care comercializeaza aparate de fitness si accesorii, poti utiliza unul dintre modelele existente pe aceasta pagina.