29 Jun

Carti de vizita service auto 29.07.2017

written by No Comments posted in Blog carti de vizita

carti de vizita Service Auto - 66Ne place mult aceasta macheta grafica realizata de graficienii nostri de la cartidevizitaieftine.com si am ales sa o promovam astazi 29.06.2017.

Modelul il poti gasi pe pagina noastra cu modele gratuite si are codul service auto 66 care va trebui specificat pe email daca doresti sa faci o comanda.

Culorile alese cu grija si modul de aranjare in pagina ne-a uimit dar am ramas placut surprinsi cand am dat testul de culoare pentru a vedea cum iese la print aceasta carte de vizita.

Surpriza a fost placuta si acum suntem optimisti in ceea ce priveste comenzile pentru carti de vizita dedicate service-urilor auto, vulcanizari, piese auto, reparatii sau daune auto.  Poti sa vezi galeria noastra completa cu carti de vizita pentru service-uri auto, vulcanizare, anvelope jante si nu numai accesand link-ul disponibil pe site. Avem grija sa promovam si sa realizam modele gratuite, frumoase, reprezentative pentru afacerea ta, fie ea mica sau cu renume.

Daca ai ajuns pe aceasta pagina dar totusi nu esti interesat sa comanzi un set de carti de vizita, poate poti trimite link-ul unor prieteni care stii ca lucreaza in domeniu, s-ar putea sa ii intereseze iar tu iti vei demonstra inca odata calitatea de prieten adevarat in fata lor. De asemenea, poate nu esti interesat de carti de vizita, insa ai avea nevoie de mape de prezentare.

Comenzile se trimit pe email cartidevizitaieftine@yahoo.com iar daca vrei sa ridici comanda, o poti face din sector 6, Bucuresti.

Multumim pentru vizita!

Comments are closed.