30 Jun

Carti de vizita avocati, juristi, notari

written by No Comments posted in Blog carti de vizita

carti de vizita avocat Cod Avo13Astazi suntem mai sobri si scoatem la inaintare o noua macheta grafica realizata de graficienii nostri de la cartidevizitaieftine.com pe care am ales sa o promovam astazi 30.06.2017.

Modelul il poti gasi pe pagina noastra cu modele gratuite si are codul Avo13 care va trebui specificat pe email daca doresti sa faci o comanda. Fundalul a fost ales cu grija si am ramas placut surprinsi cand am dat testul de culoare pentru a vedea cum iese la print aceasta carte de vizita.

Acum suntem optimisti in ceea ce priveste dorinta clientilor de a comanda carti de vizita concepute special pentru avocati, juristi, notari publici, cabinete de avocatura, notariate sau chiar si birouri de executori judecatoresti dar si mediatori, . Poti sa vezi galeria noastra completa cu carti de vizita pentru avocati, juristi, mediatori, notari si nu numai accesand link-ul disponibil pe site.

Avem grija sa promovam si sa realizam modele gratuite, frumoase, reprezentative pentru afacerea ta, fie ea mica sau cu renume. Daca ai ajuns pe aceasta pagina dar totusi nu esti interesat sa comanzi un set de carti de vizita, poate poti trimite link-ul unor prieteni care stii ca lucreaza in domeniu, s-ar putea sa ii intereseze iar tu iti vei demonstra inca odata calitatea de prieten adevarat in fata lor.

De asemenea, poate nu esti interesat de carti de vizita, insa ai avea nevoie de afise sau postere publicitare a4, a3, a2, a1, a0.

Comenzile se trimit pe email cartidevizitaieftine@yahoo.com iar daca vrei sa ridici comanda, o poti face din sector 6, Bucuresti, nu inainte de a stabili telefonic ora pentru ridicare.

Multumim pentru vizita!

Comments are closed.