Carti de vizita Cluj

Cartidevizitaifetine.com va ofera carti de vizita in Cluj

Carti de vizita ClujConceptul creat de noi a dorit ca zona de acoperire cu carti de vizita sa ajunga in toate orasele precum Cluj chiar daca punctul nostru de lucru este situat in Bucuresti.

Validarea comenzilor cu carti de vizita se face online dupa ce ne-a fost trimis un email ce reprezinta comanda ferma, mail ce poate avea atasat si modelul sau modelele proprii pentru carti de vizita livrate in Cluj si nu numai.

Puteti sa va convingeti de preturile noastre la carti de vizita listate pe prima pagina denumita sugestiv Carti de vizita, acestea fiind cele mai ieftine pe care le poti gasi la ora actuala in mediul online romanesc. Pentru ca totul sa fie perfect, ti-am pregatit o arhiva cu o sumedenie de modele carti de vizita unice si modificabile doar prin simpla solicitare, modificarile fiind gratis din partea noastra.PRETURI-Carti-de-vizita-ieftine-actualizate-Color-fata-300gr-CDViPRETURI-Carti-de-vizita-ieftine-actualizate-Color-fata-verso-300gr-CDViPRETURI-Carti-de-vizita-ieftine-actualizate-Color-fata-verso-alb-negru-300gr-CDVi

Pretul unui transport de carti de vizita in Cluj

Cu siguranta vei avea impresia ca te costa mult un transport de carti de vizita in Cluj insa tinem sa te anuntam ca pentru orice comanda transportul este numai 18 lei, fara alte taxe ramburs cum se practica la alte firme. Dupa cum ti-ai dat seama deja, transportul cu carti de vizita in Cluj se face printr-o firma de curierat rapid, iar daca azi comanzi cartile de vizita, maine le primesti la sediu, noi punand cartile de vizita la curier in jurul orei 18:30 in aceeasi zi a comenzii.

Concluzie: pretul fix pentru livrare carti de vizita in alte orase este de 18 lei.

Carti de vizita pret 1 fata color Carti de vizita pret fata verso color Carti de vizita pret fata color - verso alb negru

Modalitatea online de comanda carti de vizita la Cluj

Beneficiezi de cea mai simpla comanda online pentru carti de vizita la Cluj prin simpla solicitare pe email a comenzii, specificand tirajul dorit (numar bucati) , atasand modelul tau pentru carti de vizita daca acesta exista, iar in cazul in care nu exista, poti alege unul dintre sutele de modele carti de vizita existente pe site-ul nostru, sau poti solicita crearea unui nou model. Este atat de simplu si mai jos poti vedea un exemplu de comanda online pentru carti de vizita in Cluj:

“Buna ziua, As dori sa fac o comanda de carti de vizita cu modelul atasat in mail. Doresc sa le tiparim pe carton 300gr lucios. As vrea 200 bucati. Livrarea se va face in Cluj pe adresa……………………………………. Pentru curier numarul de telefon este…………………… Va multumesc si astept confirmarea comenzii.”

In cazul in care nu ai un model, poti selecta unul dintre modelele existente pe siteul nostru sau poti sa ne soliciti crearea unui nou model. Oferim toate conditiile pentru ca tu sa beneficiezi de carti de vizita ieftine cu cele mai avantajoase preturi in online dar si offline din Romania.

Ce pret se aplica pentru carti de vizita in Cluj ?

Fie ca doresti sa comanzi carti de vizita in Cluj fie ca apartii de alt oras, beneficiezi de aceeasi lista de preturi carti de vizita ce se regaseste pe prima pagina principala a site-ului nostru, pagina denumita sugestiv Carti de vizita.

Exista 3 liste de pret pentru carti de vizita si in dreptul fiecarei cantitati exista pretul aferent, atat pe bucata cat si pretul total al comenzii, fara taxa de curierat daca vrei comanda de carti de vizita in Cluj. Taxa de transport se adauga la pretul total al cartilor de vizita, taxa fiind 18 lei indiferent de greutatea coletului.

Nu am model pentru carti de vizita comandate in Cluj

In cazul in care nu ai un model pentru carti de vizita cu livrare la Cluj, ti-l realizam noi. Asa cum spuneam in randurile precedente, designul pentru carti de vizita online  este Gratuit daca comanzi minim 1000 bucati, sau 40 de lei sub 1000 bucati. Pe mail poti alege numarul de carti de vizita dorit, specifici ca nu ai un model si ai dori sa il realizam noi.

Ne dai cateva indicatii sau datele care trebuiesc trecute pe cartile de vizita, noi realizam modelul in cel mai scurt timp, ti-l trimitem pe mail, iar daca esti de acord cu el, vom considera comanda ferma. Daca nu esti multumit de design, mai putem incerca. Nu se supara nimeni, suntem aici sa te servim cu carti de vizita in Cluj sau alte orase.

Pentru carti de vizita in Cluj exista comanda minima ?

Oferta noastra de preturi pentru carti de vizita in Cluj se aplica pentru toate orasele inclusiv Bucuresti, oras unde ne situam. Astfel ca in oferta de pret pentru carti de vizita puteti observa ca singura cantitate minima este de 100 carti de vizita.