Tractari auto

ACESTE MODELE SUNT GRATUITE. Va facem modificarile necesare inainte de tiparire, apoi va trimitem pe email sa vedeti modelul modificat. Numai in urma acordului dvs. vom tipari comanda. Daca aveti alte sugestii referitoare la un model ales, nu ezitati sa ne informati pe email: cartivizitaieftine@yahoo.com (copy+paste). Tot ce doriti sa scriem pe carti, ne puteti trimite pe email. La unele modele culorile se pot schimba dupa preferinta dvs. Pentru LISTELE DE PRETURI STANDARD cu cele mai mici preturi, mergeti mai jos pe pagina.

 • Transport BUCURESTI / iLFOV: 10 lei + tva
  Transport alte localitati: 18 lei + tva
  PLATA: ramburs sau in avans cu OP.
  Termen livrare: 1-3 zile lucratoare (exceptie week-end)Design carte de vizita (model unic, care nu este pe site): 35 lei + tva
  Refacere model deja existent: 25 lei + tva
  DESIGN GRATUIT la comenzi de minim 1000 carti de vizita
  Daca ati ales un model GRATUIT de pe site-ul nostru, NU veti plati costul design-ului si nici modificarile acestuia.

Carti de vizita tractari auto rampe depanare remorcare 01 Carti de vizita tractari auto rampe depanare remorcare 02 Carti de vizita tractari auto rampe depanare remorcare 03 Carti de vizita tractari auto rampe depanare remorcare 04 Carti de vizita tractari auto rampe depanare remorcare 05 Carti de vizita tractari auto rampe depanare remorcare 06 Carti de vizita tractari auto rampe depanare remorcare 07 Carti de vizita tractari auto rampe depanare remorcare 08 Carti de vizita tractari auto rampe depanare remorcare 09PRETURI-Carti-de-vizita-ieftine-actualizate-Color-fata-300gr-CDVi1PRETURI-Carti-de-vizita-ieftine-actualizate-Color-fata-verso-300gr-CDVi1

Prin solicitarea dumneavoastră pe email-ul nostru a unor informații sau procesarea unei comenzi, SUNTEȚI DE ACORD ca datele dumneavoastră sa fie colectate și folosite pentru realizarea comenzilor, conform regulamentului GDPR. (vezi Politica de Confidentialitate (GDPR)

De asemenea prin solicitarea dumneavoastră transmisa pe email-ul nostru, acceptați că AȚI LUAT LA CUNOȘTINȚĂ termenii și condițiile site-ului nostru. (vezi pagina Termeni si Conditii.)

NU ÎNCURAJĂM SPAM-UL, NU furnizăm adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), NU comercializăm, NU oferim, NU facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, NU divulgăm adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Puteți solicita oricând ștergerea din baza noastră de date a adresei dumneavoastră de email sau a datelor cu caracter personal transmise pe email-ul nostru.

Cel mai mare site cu carti de vizita online iti propune o gama variata de  modele inedite cu previzualizare destinate firmelor de tractari auto care necesita carti de vizita. Fie ca esti la inceput de drum, fie ca ai o firma de tractari auto cu experienta, te servim cu carti de vizita ieftine ca pret si iti poti alege din arhiva noastra cu imagini speciale pentru tractari auto unul din modelele existente. In cazul in care niciun model nu te satisface, nu este absolut nicio problema, pentru ca ne poti solicita pe email realizarea unui model nou, special conceput pentru tine ca si administrator firma de tractare auto.

Dupa ce vizualizezi imaginile noastre,  poti vedea si oferta de carti de vizita la pret mic dar te poti orienta pe site dupa alte modele carti de vizita existente in arhiva noastra, modele ce pot fi modificate ulterior. De asemenea, daca pentru firma de tractare auto ai nevoie de carti de vizita in Bucuresti, sau alte orase le poti primi a doua zi la sediul tau. Cartile de vizita se tiparesc pe carton 300 gr mat sau lucios iar la cerere tiparim digital si pe carton 350 gr. Alege furnizorul tau numarul 1 pentru carti de vizita online ce iti pune la dispozitie modele carti de vizita pentru tractari auto.