Simple

ACESTE MODELE SUNT GRATUITE. Va facem modificarile necesare inainte de tiparire, apoi va trimitem pe email sa vedeti modelul modificat. Numai in urma acordului dvs. vom tipari comanda. Daca aveti alte sugestii referitoare la un model ales, nu ezitati sa ne informati pe email: cartivizitaieftine@yahoo.com (copy+paste). Tot ce doriti sa scriem pe carti, ne puteti trimite pe email. La unele modele culorile se pot schimba dupa preferinta dvs. Pentru LISTELE DE PRETURI STANDARD cu cele mai mici preturi, mergeti mai jos pe pagina.

Carti de vizita Simple 01 Carti de vizita Simple 02 Carti de vizita Simple 03 Carti de vizita Simple 04 Carti de vizita Simple 05 Carti de vizita Simple 06 Carti de vizita Simple 07 Carti de vizita Simple 08 Carti de vizita Simple 09 Carti de vizita Simple 10 Carti de vizita Simple 11 Carti de vizita Simple 12 Carti de vizita Simple 13 Carti de vizita Simple 14 Carti de vizita Simple 15 Carti de vizita Simple 16 Carti de vizita Simple 17 Carti de vizita Simple 18 Carti de vizita Simple 19 Carti de vizita Simple 20 Carti de vizita Simple 21 Carti de vizita Simple 22 Carti de vizita Simple 23 PRETURI-Carti-de-vizita-ieftine-actualizate-Color-fata-300gr-CDVi1Preturile nu contin TVA.
TRANSPORT Bucuresti / Ilfov : 10 lei | TRANSPORT Alte localitati: 18 lei
PLATA: La primirea coletului sau OP in avans.
TERMEN LIVRARE: 1-3 zile lucratoare (exceptie week-end)
Design unic: 35 lei | Refacere model deja existent: 25 lei
DESIGN GRATUIT la comenzi de minim 1000 carti de vizita
Daca ati ales un model GRATUIT de pe site-ul nostru, NU veti plati costul design-ului si nici modificarile acestuia.PRETURI-Carti-de-vizita-ieftine-actualizate-Color-fata-verso-300gr-CDVi1

Prin solicitarea dumneavoastră pe email-ul nostru a unor informații sau procesarea unei comenzi, SUNTEȚI DE ACORD ca datele dumneavoastră sa fie colectate și folosite pentru realizarea comenzilor, conform regulamentului GDPR. (vezi Politica de Confidentialitate (GDPR)

De asemenea prin solicitarea dumneavoastră transmisa pe email-ul nostru, acceptați că AȚI LUAT LA CUNOȘTINȚĂ termenii și condițiile site-ului nostru. (vezi pagina Termeni si Conditii.)

NU ÎNCURAJĂM SPAM-UL, NU furnizăm adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), NU comercializăm, NU oferim, NU facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, NU divulgăm adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Puteți solicita oricând ștergerea din baza noastră de date a adresei dumneavoastră de email sau a datelor cu caracter personal transmise pe email-ul nostru.

Carti de vizita modele simple. Alege unul dintre cele 24 de modele carti de vizita simple.Se poate modifica orice culoare in functie de preferintele tale. Daca ai un logo, putem asorta textul graficii cu culorile logo-ului tau. Carti de vizita simple pentru orice afacere de succes, fie in mediul online cat si offline.
> Cartidevizitaieftine.com | Site-ul nr.1 de carti de vizita cu cele mai mici preturi | Modele online carti de vizita.