Program pentru carti de vizita

Program de facut carti de vizita online, modele gratis

Program pentru carti de vizita online gratisDaca vrei sa afli in ce program poti face carti de vizita online cu previzualizare de modele gratis, poti citi acest articol care te va lamuri mai bine cu privire la realizarea cartilor de vizita.

Cunoscatorii stiu deja ca cele mai frumoase carti de vizita le faci cu ajutorul unui program numit Corel Draw sau cu ajutorul lui Adobe Photoshop. Diferenta dintre aceste doua programe este ca unul e mai usor de utilizat pentru crearea de vectori si grafica vectoriala, acesta fiind Corel, iar Photoshop este mai usor de utilizat si mai practic pentru prelucrarea imaginilor si a culorilor acestora.

Personal, le folosesc pe amandoua, in functie de preferintele clientului asupra graficii pentru carti de vizita. Totusi daca esti incepator iti recomand un program gratis de facut carti de vizita si il poti descarca de aici. Este foarte usor de utilizat si poti realiza modele unice pentru carti de vizita.

Ce alte programe putem folosi pentru carti de vizita online

In cazul in care Corel Draw si Photoshop ti se par greu de utilizat (desi dupa parerea noastra sunt mult mai simple si mai practice), atunci poti realiza carti de vizita cu binecunoscutele programe pe care aproape toti userii le-au folosit cel putin macar odata in viata. Aceste programe pentru carti de vizita sunt: Word 2003, 2007 sau 2010, Publisher si Power Point.

Fiecare dintre ele te ajuta sa concepi carti de vizita pentru interes online dar si pentru interes personal. Programul Word iti ofera si o lista cu template-uri gata facute pentru carti de vizita, este de ajuns sa dai un search pe google si vei gasi destule informatii si link-uri catre aceste template-uri.

Cel mai bun program de facut carti de vizita

Ca rezumat al acestui articol putem spune ca cel mai bun program pentru carti de vizita este Corel Draw, insa nu este mai prejos nici Adobe Photoshop indiferent ce versiune preferi. Pentru avansati probabil cel mai bun program de facut carti de vizita este Adobe Illustrator.

Dupa cum ti-ai dat seama, nu exista un singur program catalogat ca fiind cel mai bun pentru carti de vizita online, fiecare utilizator avand unul sau doua programe preferate. Solutia optima pe care ti-o putem recomanda, atunci cand doresti sa iti faci carti de vizita, este sa studiezi mai bine arhiva de pe site-ul nostru, arhiva ce contine peste 800 de modele de carti de vizita online gratis, si poti gasi unul sau mai multe modele care sa iti atraga atentia.

In cazul in care nu gasesti un model preferat, te poti inspira din cele existente, iar daca nu te pricepi sa lucrezi cu niciun program pentru carti de vizita, atunci ne poti solicita ajutorul si iti vom realiza noi un model de carti de vizita, realizarea fiind gratis.

Nu platesti nimic pentru grafica ci numai pentru printul cartilor de vizita, preturile fiind infime si le poti vedea accesand lista de preturi pentru carti de vizita. Oferim de asemenea transport gratuit in Bucuresti indiferent de cantitate, chiar si pentru 100 carti de vizita, iar in afara orasului livram prin curier rapid cu plata ramburs la primirea comenzii.

Comenzile se pot face atat telefonic cat si prin email.