Notar public | Cabinet Notarial | Notariate

ACESTE MODELE SUNT GRATUITE. Va facem modificarile necesare inainte de tiparire, apoi va trimitem pe email sa vedeti modelul modificat. Numai in urma acordului dvs. vom tipari comanda. Daca aveti alte sugestii referitoare la un model ales, nu ezitati sa ne informati pe email: cartivizitaieftine@yahoo.com (copy+paste). Tot ce doriti sa scriem pe carti, ne puteti trimite pe email. La unele modele culorile se pot schimba dupa preferinta dvs. Pentru LISTELE DE PRETURI STANDARD cu cele mai mici preturi, mergeti mai jos pe pagina.

Carti de vizita Notar Birou Notarial Jurist Avocat 01 Carti de vizita Notar Birou Notarial Jurist Avocat 02 Carti de vizita Notar Birou Notarial Jurist Avocat 03 Carti de vizita Notar Birou Notarial Jurist Avocat 04 Carti de vizita Notar Birou Notarial Jurist Avocat 05 Carti de vizita Notar Birou Notarial Jurist Avocat 06 Carti de vizita Notar Birou Notarial Jurist Avocat 07 Carti de vizita Notar Birou Notarial Jurist Avocat 08 Carti de vizita Notar Birou Notarial Jurist Avocat 09 Carti de vizita Notar Birou Notarial Jurist Avocat 10 Carti de vizita Notar Birou Notarial Jurist Avocat 11 Carti de vizita Notar Birou Notarial Jurist Avocat 12 Carti de vizita Notar Birou Notarial Jurist Avocat 13 Carti de vizita Notar Birou Notarial Jurist Avocat 14 Carti de vizita Notar Birou Notarial Jurist Avocat 15Carti-de-vizita-Notar-Birou-Notarial-Jurist-Avocat-16Carti-de-vizita-Notar-Birou-Notarial-Jurist-Avocat-17Carti-de-vizita-Notar-Birou-Notarial-Jurist-Avocat-18Carti-de-vizita-Notar-Birou-Notarial-Jurist-Avocat-19Carti-de-vizita-Notar-Birou-Notarial-Jurist-Avocat-20Carti-de-vizita-Notar-Birou-Notarial-Jurist-Avocat-21Carti-de-vizita-Notar-Birou-Notarial-Jurist-Avocat-22PRETURI-Carti-de-vizita-ieftine-actualizate-Color-fata-300gr-CDVi1Preturile nu contin TVA.
TRANSPORT Bucuresti / Ilfov : 10 lei | TRANSPORT Alte localitati: 18 lei
PLATA: La primirea coletului sau OP in avans.
TERMEN LIVRARE: 1-3 zile lucratoare (exceptie week-end)
Design unic: 35 lei | Refacere model deja existent: 25 lei
DESIGN GRATUIT la comenzi de minim 1000 carti de vizita
Daca ati ales un model GRATUIT de pe site-ul nostru, NU veti plati costul design-ului si nici modificarile acestuia.PRETURI-Carti-de-vizita-ieftine-actualizate-Color-fata-verso-300gr-CDVi1

Prin solicitarea dumneavoastră pe email-ul nostru a unor informații sau procesarea unei comenzi, SUNTEȚI DE ACORD ca datele dumneavoastră sa fie colectate și folosite pentru realizarea comenzilor, conform regulamentului GDPR. (vezi Politica de Confidentialitate (GDPR)

De asemenea prin solicitarea dumneavoastră transmisa pe email-ul nostru, acceptați că AȚI LUAT LA CUNOȘTINȚĂ termenii și condițiile site-ului nostru. (vezi pagina Termeni si Conditii.)

NU ÎNCURAJĂM SPAM-UL, NU furnizăm adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), NU comercializăm, NU oferim, NU facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, NU divulgăm adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Puteți solicita oricând ștergerea din baza noastră de date a adresei dumneavoastră de email sau a datelor cu caracter personal transmise pe email-ul nostru.

Carti de vizita notar public | Cabinet – Birou notarial | Notariate

Cartidevizitaieftine.com iti propune o gama de modele pentru carti de vizita online destinate cabinetelor notariale si notarilor. Daca te regasesti in functia de notar public poti solicita carti de vizita si iti poti alege unul din modelele noastre existente pe site sau ne poti trimite sugestiile tale cu privire la realizarea cartilor de vizita pentru functia de notar public.

Pe site-ul nostru design-ul este gratuit la comenzi de minim 500 bucati,  iar daca esti din Bucuresti, poti primi comanda de carti de vizita destinate functiei de notar, a doua zi la sediul tau Livrare se face a doua zi si in alte orase. Astfel, daca ai un cabinet notarial si doresti carti de vizita, apeleaza cu incredere la noi.

Cartile de vizita se tiparesc pe carton de 300 gr mat sau lucios, iar la cerere tiparim si pe carton de 350 gr. Avem cel mai bun pret pentru carti de vizita si oferim atat suport online cat si telefonic pentru alte sugestii sau propuneri in vederea colaborarii. Alege furnizorul nr. 1 pentru carti de vizita online ce iti propune modele deosebite pentru functia de notar si birouri notariale.