Meserii diverse

ACESTE MODELE SUNT GRATUITE. Va facem modificarile necesare inainte de tiparire, apoi va trimitem pe email sa vedeti modelul modificat. Numai in urma acordului dvs. vom tipari comanda. Daca aveti alte sugestii referitoare la un model ales, nu ezitati sa ne informati pe email: cartivizitaieftine@yahoo.com (copy+paste). Tot ce doriti sa scriem pe carti, ne puteti trimite pe email. La unele modele culorile se pot schimba dupa preferinta dvs. Pentru LISTELE DE PRETURI STANDARD cu cele mai mici preturi, mergeti mai jos pe pagina.

Carti de vizita dulgher Carti de vizita electrician 001 Carti de vizita hair stilyst 01 Carti de vizita instalator 01 Carti de vizita mecanic auto 01 Carti de vizita mecanic auto 02 Carti de vizita proiectant Carti de vizita reparatii acoperisuri constructii Carti de vizita reparatii masini de spalat Carti de vizita sudor 01 Carti de vizita sudor 02 Carti de vizita zidar 01 Carti de vizita zidar 02PRETURI-Carti-de-vizita-ieftine-actualizate-Color-fata-300gr-CDVi1Preturile nu contin TVA.
TRANSPORT Bucuresti / Ilfov : 10 lei | TRANSPORT Alte localitati: 18 lei
PLATA: La primirea coletului sau OP in avans.
TERMEN LIVRARE: 1-3 zile lucratoare (exceptie week-end)
Design unic: 35 lei | Refacere model deja existent: 25 lei
DESIGN GRATUIT la comenzi de minim 1000 carti de vizita
Daca ati ales un model GRATUIT de pe site-ul nostru, NU veti plati costul design-ului si nici modificarile acestuia.PRETURI-Carti-de-vizita-ieftine-actualizate-Color-fata-verso-300gr-CDVi1

Prin solicitarea dumneavoastră pe email-ul nostru a unor informații sau procesarea unei comenzi, SUNTEȚI DE ACORD ca datele dumneavoastră sa fie colectate și folosite pentru realizarea comenzilor, conform regulamentului GDPR. (vezi Politica de Confidentialitate (GDPR)

De asemenea prin solicitarea dumneavoastră transmisa pe email-ul nostru, acceptați că AȚI LUAT LA CUNOȘTINȚĂ termenii și condițiile site-ului nostru. (vezi pagina Termeni si Conditii.)

NU ÎNCURAJĂM SPAM-UL, NU furnizăm adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), NU comercializăm, NU oferim, NU facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, NU divulgăm adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Puteți solicita oricând ștergerea din baza noastră de date a adresei dumneavoastră de email sau a datelor cu caracter personal transmise pe email-ul nostru.

Carti de vizita ieftine.com iti prezinta modele unice pentru carti de vizita in functie de meseria ta. Poti regasi printre modele, carti de vizita pentru: mecanic auto, electrician, dulgher, instalator, sudor, proiectant, zugrav, zidar, faiantar, hair stylist, inginer si altele.

Arhiva cu modele se reinnoieste lunar, astfel mereu vor aparea modele carti de vizita in functie de domeniul tau de activitate. Toate modelele sunt modificabile in functie de preferintele tale. Atat textul cat si culorile se pot schimba.

Tiparim la cel mai mic pret iar transportul in Bucuresti sau alte orase se face prin curier rapid, astfel primesti comanda a doua zi la sediul tau.  Acum ai cel mai complex site cu carti de vizita ieftine si sute de modele unice.