08 Mar

Mall Vitan

written by No Comments posted in Carti de vizita

Cel mai mic pret – carti de vizita in Mall Vitan

Carti de vizita mall vitan ieftine ca pretCel mai mare site cu carti de vizita din Romania iti ofera posibilitatea de a primi cartile chiar si la Mall Vitan. Daca stai in zona sau ai magazin in mall, atunci relaxeaza-te, caci de restul ne ocupam noi.

Este de ajuns sa ne trimiti un email in care sa mentionezi ca doresti carti de vizita la mall vitan iar noi te vom contacta pentru a stabili detaliile finale.

Poti observa listele de preturi la carti de vizita afisate online iar cel mai frumos lucru care ti se poate intampla, este ca avem o galerie online cu modele carti de vizita gratis din care iti poti alege varianta cea mai potrivita in functie si de domeniul in care activezi. Benficiezi de TRANSPORT GRATUIT LA ORICE COMANDA de minim 70 lei.

preturi-carti-de-vizita-300grButon-preturi-carti-de-vizita-carton-350-gr Buton-preturi-carti-de-vizita-plastifiate Buton-preturi-carti-de-vizita-rotunjite

galerie-online-cu-carti-de-vizita

In cat timp primesc cartile de vizita in mall vitan

Daca ai grafica realizata deja si e buna de tipar, atunci poti primi carti de vizita in mall vitan a doua zi de la comanda, important fiind sa trimiti fisierele pana in ora 16:00 ca sa avem timp sa le realizam si sa plasam coletul catre agentul de la firma de curierat cu care colaboram. Dupa cum am mentionat si mai sus, transportul este gratuit indiferent de tirajul comandat. Plata se face la primirea coletului.

Cum comand carti de vizita in mall vitan?

Cea mai simpla modalitate de a face comanda de carti de vizita in mall vitan este sa ne trimiti un email pe adresa: cartivizitaieftine@yahoo.com si iti vom raspunde in cel mult 60 minute de la solicitare. Este de preferat ca emailul sa contina:

  • Grafica sau modelul cartii de vizita
  • Cantitatea dorita
  • Adresa de livrare
  • Numarul de telefon

In cazul in care nu ai un model, iti poti alege unul din galeria noastra de pe site, apoi urmeaza sa ne trimiti datele care trebuie sa apara pe cartea de vizita, in special:

  • Nume Prenume
  • Date de contact
  • Adresa
  • Sigla firmei (daca o ai) sau Numele Firmei
  • Site-ul firmei (daca exista)
  • Pe verso se poate adauga o harta cu locatia ta

Alte produse tiparite ce pot fi livrate in mall vitan

Pentru ca suntem tipografie din bucuresti putem tipari o gama variata de produse publicitare exceptand cartile de vizita in mall vitan.

Tiparim atat produse generale cum sunt afise publicitare si postere personalizate, cataloage si brosuri, mape de prezentare, calendare personalizate de perete, birou, buzunar sau triptice, coli cu antet, carduri pvc din plastic, felicitari, invitatii, reviste, plicuri personalizate, cd-uri personalizate.

Comments are closed.