05 Oct

Magazin online piese auto, anvelope, jante

written by No Comments posted in Carti de vizita

Carti de vizita piese autoAstazi prezentam carti de vizita realizate pentru www.epiesa.ro un site pe care vei gasi informatii despre magazin online piese auto, ulei motor, lichid de frana, parbriz, baterii, antigel, electrice diverse, becuri, sigurante, cosmetice auto, capace roti, covorase auto, lanturi antiderapante, jante auto, anvelope auto, noi si second hand.

Dupa cum se poate observa, modelul este superb iar noi suntem mandri de aceasta colaborare care speram sa decurga in continuare la fel de bine ca pana in prezent. Despre epiesa.ro mai putem spune ca am ales sa postam un articol special personalizat si nominal, deoarece are o grafica interesanta si ofera seriozitatea de care are nevoie orice afacere atat la inceput de drum cat si cu experienta.

Din experienta noastra, nu recomandam cartonul lucios, deoarece desi pare mai estetic, acesta este mai moale decat cel mat, si mai putin rezistent in timp.

Puteti face o vizita pe site-ul clientului nostru www.epiesa.ro si de acolo suntem siguri ca veti gasi toate informatiile necesare care vor conduce la o posibila colaborare fructoasa de ambele parti.

Nu uitati ca atunci cand faceti comanda la noi, puteti opta si pentru plastifiere mata sau lucioasa, dar si pentru colturi rotunjite. De asemenea puteti solicita o oferta pentru tiparirea cartilor de vizita pe cartoane speciale.

Clientul nostru a avut propriul model pe care l-a trimis pe email iar unul dintre operatorii nostri a preluat comanda si astfel totul s-a incheiat cu succes. De asemenea, daca nu aveti un model deja realizat, va invitam pe pagina noastra cu Modele carti de vizita unde veti gasi o arhiva cu peste 1000 de variante la alegere, cu previzualizare si modificabile in functie de preferinta dumneavoastra. Daca aveti deja grafica, puteti trimite fisierul pe emailul nostru, iar daca nu o aveti puteti opta pentru realizarea unui nou model conceput de noi numai pentru dumneavoastra.

Totodata, va asteptam si pe site-ul nostru www.cartidevizitaieftine.com daca doriti niste carti de vizita de calitate la cel mai mic si bun pret de pe piata romaneasca. Pentru listele de pret, va rugam sa vizitati pagina principala a site-ului nostru denumita sugestiv Carti de vizita sau in meniu la sectiunea Preturi veti gasi de asemenea oferta noastra in functie de cantitatea dorita. Nu uitati ca in Bucuresti si Ilfov livrarea este GRATUITA chiar si pentru 100 bucati color o singura fata.

Livram carti de vizita in toata tara cu ajutorul unei firme de curierat, iar de regula comenzile pentru Bucuresti si Ilfov ajung a doua zi, si coletele in tara ajung in cel mult doua zile de la comanda ferma buna de tipar. Incercati si oferta noastra de flyere ieftine si pliante promovare sau in cazul in care doriti sa faceti un cadou, puteti opta pentru mape de prezentare cu buzunar personalizate. La final de articol tinem sa multumim inca odata pentru alegerea facuta, clientului nostru special epiesa.ro

Comments are closed.