Gradinita | Afterschool

ACESTE MODELE SUNT GRATUITE. Va facem modificarile necesare inainte de tiparire, apoi va trimitem pe email sa vedeti modelul modificat. Numai in urma acordului dvs. vom tipari comanda. Daca aveti alte sugestii referitoare la un model ales, nu ezitati sa ne informati pe email: cartivizitaieftine@yahoo.com (copy+paste). Tot ce doriti sa scriem pe carti, ne puteti trimite pe email. La unele modele culorile se pot schimba dupa preferinta dvs. Pentru LISTELE DE PRETURI STANDARD cu cele mai mici preturi, mergeti mai jos pe pagina.

Carti de vizita Gradinita Educatie Invatator Scoala 01 Carti de vizita Gradinita Educatie Invatator Scoala 02 Carti de vizita Gradinita Educatie Invatator Scoala 03 Carti de vizita Gradinita Educatie Invatator Scoala 04 Carti de vizita Gradinita Educatie Invatator Scoala 05 Carti de vizita Gradinita Educatie Invatator Scoala 06 Carti de vizita Gradinita Educatie Invatator Scoala 07 Carti de vizita Gradinita Educatie Invatator Scoala 08 Carti de vizita Gradinita Educatie Invatator Scoala 09 Carti de vizita Gradinita Educatie Invatator Scoala 10 Carti de vizita Gradinita Educatie Invatator Scoala 11 Carti de vizita Gradinita Educatie Invatator Scoala 12PRETURI-Carti-de-vizita-ieftine-actualizate-Color-fata-300gr-CDVi1Preturile nu contin TVA.
TRANSPORT Bucuresti / Ilfov : 10 lei | TRANSPORT Alte localitati: 18 lei
PLATA: La primirea coletului sau OP in avans.
TERMEN LIVRARE: 1-3 zile lucratoare (exceptie week-end)
Design unic: 35 lei | Refacere model deja existent: 25 lei
DESIGN GRATUIT la comenzi de minim 1000 carti de vizita
Daca ati ales un model GRATUIT de pe site-ul nostru, NU veti plati costul design-ului si nici modificarile acestuia.PRETURI-Carti-de-vizita-ieftine-actualizate-Color-fata-verso-300gr-CDVi1

Prin solicitarea dumneavoastră pe email-ul nostru a unor informații sau procesarea unei comenzi, SUNTEȚI DE ACORD ca datele dumneavoastră sa fie colectate și folosite pentru realizarea comenzilor, conform regulamentului GDPR. (vezi Politica de Confidentialitate (GDPR)

De asemenea prin solicitarea dumneavoastră transmisa pe email-ul nostru, acceptați că AȚI LUAT LA CUNOȘTINȚĂ termenii și condițiile site-ului nostru. (vezi pagina Termeni si Conditii.)

NU ÎNCURAJĂM SPAM-UL, NU furnizăm adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), NU comercializăm, NU oferim, NU facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, NU divulgăm adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Puteți solicita oricând ștergerea din baza noastră de date a adresei dumneavoastră de email sau a datelor cu caracter personal transmise pe email-ul nostru.

Cel mai mare site de carti de vizita online iti propune o gama variata de  modele inedite cu previzualizare destinate gradinitelor normale cat si aftershool care doresc carti de vizita.

Fie ca esti la inceput de drum, fie ca ai o gradinita  cu experienta, te servim cu carti de vizita ieftine ca pret si iti poti alege din arhiva noastra cu imagini speciale pentru gradinite unul din modelele existente. In cazul in care niciun model nu te satisface, nu este absolut nicio problema, pentru ca ne poti solicita pe email realizarea unui model nou, special conceput pentru tine ca si educator, indrumator sau administrator de gradinita.

Dupa ce vizualizezi imaginile noastre,  poti vedea si oferta de carti de vizita la pret mic dar te poti orienta pe site dupa alte modele carti de vizita existente in arhiva noastra, modele ce pot fi modificate ulterior. De asemenea, daca ai gradinita si ai nevoie de carti de vizita in Bucuresti, sau alte orase le poti primi a doua zi la sediul tau. Cartile de vizita se tiparesc pe carton 300 gr mat sau lucios iar la cerere tiparim digital si pe carton 350 gr.

Alege furnizorul tau numarul 1 pentru carti de vizita online ce iti pune la dispozitie modele pentru gradinita si after school  cat si pentru persoane ce activeaza in cadrul gradinitei, precum: educator, invatator, indrumator.