Fonturi – Alege textul

Cele mai utilizate fonturi – text pentru carti de vizita

Carti-vizita-Font Trade Gothic BoldCiteste pe site-ul nostru sfaturi utile in materie de fonturi sau text pentru carti de vizita. Importanta fontului ales e la acelasi nivel cu importanta alegerii intregului design, insa fontul trebuie sa fie in concordanta cu domeniul de activitate al fiecarui posesor de carti de vizita. Spre exemplu, o carte de vizita business va avea un design simplu cu date de contact si un logo, spre deosebire de o carte de vizita a unui fotograf sau pictor, acestia din urma tinand neaparat sa fie mai creativi deoarece prin creativitatea lor pot sa isi vanda valoarea, iar asta trebuie sa se reflecte si in cartea de vizita. Pentru afaceri clasice e de preferat sa folositi Fonturi business (click pe link pentru modele) care prin simplitatea lor se potrivesc perfect cu nota de profesionalism pe care o emana cartea de vizita propriu-zisa.

Scris de mana pe carti de vizita | Moft sau profesionalism?

Cum spuneam mai sus, importanta fontului ales pentru cartile de vizita este majora, iar cand vine vorba de fonturi care imita Scris de mana (click pe link pentru modele) trebuie sa fim atenti ca acestea sa indice cat mai clar datele de contact. La Nume pot fi alese cam 80% dintre fonturi care imita scrisul de mana, insa la datele de contact trebuie sa alegem unul care se potriveste cu cel de la Nume, pentru ca exista riscul ca fontul cu care este scris numele, sa aiba caractere ciudate cand vine vorba de Adresa sau Numar de telefon, si atunci trebuie schimbat neaparat fontul de la contact.

Fonturi retro pentru carti de vizita unicat sau indraznete

Sunt cartile de vizita care iti atrag atentia instant atunci cand le primesti. E adevarat ca se intampla destul de rar sa primesti o carte de vizita deosebita, dar ce e important de stiut e ca in general Fonturile retro (click pe link pentru modele) au cel mai important rol in designul cartii de vizita. Au forma ciudata dar in acelasi timp exprima creativitate, indrazneala si nonconformism. Nu multi au curajul sa le foloseasca pentru conceperea grafica a cartii de vizita, insa cei care o fac, se arata foarte multumimti de produsul finit. Daca se mai adauga si colturi rotunjite la cartea de vizita, atunci produsul este de nota 10. Inspira-te din fonturile ce se regasesc in colectia noastra si fii creativ. Succes!
Carti de vizita pret 1 fata color Carti de vizita pret fata verso color Carti de vizita pret fata color - verso alb negru