13 Oct

Diplome personalizate prinate digital by CDVi

written by No Comments posted in Blog carti de vizita

diplome personalizate a4 by CDVi
Diplome personalizate a4 la pret mic

Exista anumite evenimente care au la final o festivitate de premiere. Dar nicio premiere nu ar fi mai valida fara inmanarea unor diplome personalizate a4 care sa reflecte exact activitatea pentru care participantul a fost premiat. In tipografia noastra din Bucuresti le printam digital sau offset folosind aceste procedee in functie de cantitatile dorite.

Printul digital de diplome personalizate ieftine ca pret se foloseste atunci cand tirajul comandat este mai mic, pana in 500 bucati. Tot ce depaseste minimul pe digital va fi transferat la tiparul offset pe masini de mare viteza si calitate ceva mai ridicata. Pretul diplomelor personalizate se micsoreaza cu cat cantitatea creste.

Tiparim diplome pentru orice eveniment care necesita o premiere, pot fi diplome scolare, de participare sau de multumire. Materialul folosit este in general cartonul de 300gr iar pentru pretentiosi avem si 350 pana la 400gr extra alb. Tiparul se face in general color. Comenzile de diplome se fac online cu ajutorul emailului. Cartonul folosit este acelasi cu cel de la cartile de vizita standard, acest carton fiind de bun augur pentru multe alte tipuri de produse, precum etichete de pret, etichete din carton decupate pe contur, vouchere de reducere, cupoane, abonamente si alte produse din carton.

Chiar si mapele de prezentare se pot tipari pe carton de 300gr sau 350gr. Diploma poate fi si plastifiate lucios sau mat, poate avea elemente folio sau embosare, dar chiar si lacuire selectiva sau gonflabila, ceea ce reda un efect reliefat stralucitor.

Un cadou inedit poate fi daruit sub forma de diplome personalizate haioase la orice eveniment special din viata dumneavoastra.

Veti putea gasi diplome personalizate in brasov, cluj sau la noi in bucuresti unde mai mult ca sigur veti obtine cel mai mic pret din romania, datorita tehnologiei noastre de ultima generatie cu consum mic de consumabile.

Cand vine luna dragostei, februarie, de Valentine`s Day realizam diplome personalizate pentru iubit, femeile preferand sa faca si acest tip de cadou inedit, care va ramane o amintire pentru cel ce o primeste.

O alta categorie care necesita diplome este cea din domeniul invatamantului, astfel ca putem tipari diplome pentru profesori si elevi, fiindu-le foarte folositoare la anumite festivitati de premiere. Modelele acestor diplome sunt foarte diferite de cele clasice pentru premierea anumitor cursuri, avand o tenta mai serioasa, spre deosebire de diplomele pentru clasa pregatitoare care vin cu un aspect copilaresc si vesel, special concepute pentru cei mici.

Pentru comenzi sau informatii, nu ezitati sa ne trimiteti o cerere pe email si va vom raspunde in cel mai scurt timp!

Comments are closed.