Carti de vizita urgent, pe loc, rapid

Carti de vizita urgent pentru cei care vor pe loc

carti de vizita urgent rapid pe locTiparim carti de vizita urgent, pe loc, rapid. Livrarea se face prin curier a doua zi de la comanda, lucram exclusiv online, iar comenzile nu se vor ridica de la sediu.

De asemenea, nu tiparim offset la urgenta in aceeasi zi.

Putem printa digital in general carti de vizita urgent, pe loc, rapid iar la cerere tiparim in cantitati rezonabile in aceeasi zi si alte produse.
preturi-carti-de-vizita-300grButon-preturi-carti-de-vizita-carton-350-gr Buton-preturi-carti-de-vizita-plastifiate Buton-preturi-carti-de-vizita-rotunjite

Cum pot comComanda carti de vizita urgent, rapid

Solutia optima pentru a lansa o comanda de urgenta in ceea ce priveste carti de vizita si nu numai, este sa ne trimiti un email in care sa scrii la subiect: carti de vizita urgent iar noi vom incerca sa includem comanda pe lista de prioritati.

Asadar, ai toate motivele favorabile sa comanzi la noi carti de vizita urgent, pe loc, rapid si astfel putem incepe o colaborare de lunga durata, bazata pe seriozitate si promptitudine.

Vreau carti de vizita urgent dar nu am model

Pe site-ul nostru vei gasi o arhiva cu sute de modele gratuite din care poti alege unul ce poate fi modificat dupa preferintele tale, incepand de la schimbarea culorilor pana la imagini unice care sa reprezinte mai bine domeniul tau de activitate, astfel ca pentru modele carti de vizita urgent, rapid, pe loc, poti accesa link-ul nostru.

Daca nu ai gasit niciun model care sa iti fie pe plac, ne poti transmite pe email cateva sugestii despre cum ai vrea sa arate noile tale carti de vizita la urgenta iar noi vom tine cont de sfaturile tale si vom incerca sa realizam grafica esentiala de la care putem porni si ulterior o putem imbunatati, pana cand macheta finala este pe placul tau si buna de tipar.

Ce fisiere se accepta pentru carti de vizita urgent

fisiere acceptate carti de vizita urgent pe loc rapidCand esti grafician, stii deja ce fisiere accepta tipografiile pentru a tipari atat carti de vizita urgent cat si alte materiale publicitare, insa daca esti mai nou in domeniu si nu ai trimis niciodata un fisier la tipografie, poti incerca sa trimiti formatul standard al unei imagini cu extensia clasifca JPEG sau poti incerca sa trimiti unul dintre formatele enumerate mai jos:

 • jpeg
 • tiff
 • png
 • pdf
 • psd
 • cdr
 • ai
 • word
 • power point
 • pubisher

O conditie deloc de neglijat ar fi ca fisierul tau, indiferent in ce format este, sa aiba rezolutia de 300dpi astfel incat atunci cand il tiparim, sa iasa perfect, impecabil, fara a se vedea pixelat. Daca nu te pricepi sa setezi rezolutia, citeste cate ceva aici. In Corel rezolutia este deja setata. In Photoshop va trebui sa mergi in meniul principal de sus, la Image – Image Size…  iar acolo vei vedea o optiune Resolution care de regula este setata la 72 dpi, iar tu va trebui sa scrii acolo 300.

Vei vedea ca imaginea se mareste dar se si clarifica mai intens.

Ce sa trec pe carti de vizita urgent pe loc

Nu sunt multi cei care nu prea au idee despre ce ar trebui scris pe propriile carti de vizita urgente, pe loc dar pentru acei cativa am scris acest paragraf in ideea ca ii poate ajuta in aceasta privinta. Mai jos poti vedea o mica lista cu principalele date ce ar trebui scrise pe cartile de vizita:

 1. Nume si Prenume (pot fi inversate dupa preferinta)
 2. Functia
 3. Numarul de telefon
 4. Numele si sloganul firmei (daca ai firma)
 5. Adresa la care poti fi gasit (valabil doar in cazul in care nu mergi tu la domiciliul clientilor)
 6. Adresa de email
 7. Website-ul (Daca ai)
 8. Alte date optionale (ce servicii oferi, ce produse vinzi, etc. )

Daca ai o locatie mai greu de gasit, este recomandat ca pe verso sa pui o harta preluata de pe google pentru a fi mai usor clientilor sa vina la tine. Gasesti aici mai multe despre carti de vizita urgent facute pe loc si rapid.

Ce mai tiparim pe langa carti de vizita urgent, rapid, pe loc

In general cartile de vizita ajung si in mape de prezentare personalizate cu buzunar astfel ca stam bine si la acest capitol. Avem preturi imbatabile si calitate absoluta.

Totusi pe langa acestea, printam digital sau offset toata gama de produse publicitare printre care si acestea: afise publicitare, calendare de perete, de birou, de buzunar, foi cu antet, agende si notess uri, plicuri personalizate, flyere ieftine si fluturasi publicitari, cd uri si dvd-uri personalizate, pliante ieftine, etichte autocolante autoadezive, felicitari, carduri pvc personalizate, brosuri si cataloage publicitare, plicuri cd, invitatii nunta-botez si altele.

Oferim si pe partea de printuri mari produse precum bannere, mesh, poliplan, frontlit, canvas, autocolant pvc, one way vision, hartie foto, afise mari, blueback, whiteback.

Toate cotatiile de pret se trimit pe adresa noastra de email.