04 Jul

Carti de vizita stomatologie, cabinet 04.07.2017

written by No Comments posted in Blog carti de vizita

Carti de vizita cod Dentist - 49Astazi 04.07.2017 modelul zilei este ales din categoria carti de vizita medic dentist, stomatolog, cabinet stomatologic, clinica stomatologica si este destinat persoanelor care activeaza in domeniul stomatologiei.

Ideea grafica a fost a unuia dintre graficienii nostri de la www.cartidevizitaieftine.com iar colegii de la print digital au dat testul de culoare pentru a vedea toata echipa noastra cum iese modelul in realitate.

Am ramas placut surprinsi dupa testarea culorilor si imediat ne-am grabit sa urcam noul model de carte de vizita direct pe site. Modelul are cod dentist 49 si poate fi gasit impreuna cu alte modele superbe de carti de vizita in categoria medic dentist, stomatolog, cabinet stomatologic, clinica stomatologica. Comenzile pot fi trimise pe adresa noastra de email din pagina de Contact, impreuna cu adresa de livrare si numarul de telefon la care sa sune curierul cu 10-15 minute inainte de a ajunge la dumneavoastra.

De asemenea vom avea nevoie si de datele care doriti sa apara pe cartile de vizita stomatologie iar noi le vom transpune pe modelul ales din galeria noastra cu modele gratuite, apoi il vom retrimite catre dumneavoastra pentru a fi verificat. Daca totul este in regula, ne puteti trimite ok-ul pentru print si comanda dumnveavoastra intra in lucru in urmatoarele ore. Alte modele pentru carti de vizita stomatologie, dentist gasiti si pe site-uri din strainatate, doar ca la noi le veti gasi deja adaptate pentru afaceri din romania.

Acest model de carte de vizita poate fi folosit pentru medic dentist, stomatolog, cabinet stomatologic, clinica stomatologica.

Pe langa carti de vizita la noi mai puteti comanda si produse publictare precum:

Fisierele pentru carti de vizita stomatologie, medic dentist si nu numai, se pot trimite pe email la rezolutie 300dpi modul cmyk, iar daca fisierele sunt prea mari, puteti folososi site-ul de transfer: wetransfer.com care permite incarcarea fisierelor de pana la 2gb.

Comenzile se trimit pe email cartidevizitaieftine@yahoo.com iar daca vrei sa ridici comanda, o poti face din sector 6, Bucuresti, nu inainte de a stabili telefonic ora pentru ridicare.

Livram in toate sectoarele din Bucuresti, sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, ilfov.

Multumim pentru vizita!

Comments are closed.