14 Mar

Carti de vizita Galati

written by No Comments posted in Carti de vizita

Furnizorul tau la carti de vizita in Galati

Carti de vizita GalatiConceptul creat de noi a dorit ca zona de acoperire cu carti de vizita atat in Galati cat si alte orase chiar daca punctul nostru de lucru este situat in Bucuresti.

Validarea comenzilor cu carti de vizita se face online dupa ce ne-a fost trimis un email ce reprezinta comanda ferma, mail ce poate avea atasat si modelul sau modelele proprii pentru carti de vizita livrate in Galati si nu numai.

Puteti sa va convingeti de preturile noastre la carti de vizita listate pe prima pagina denumita sugestiv Carti de vizita, acestea fiind cele mai ieftine pe care le poti gasi la ora actuala in mediul online romanesc. Pentru ca totul sa fie perfect, ti-am pregatit o arhiva cu o sumedenie de modele carti de vizita unice si modificabile doar prin simpla solicitare, modificarile fiind gratis din partea noastra. Pe acest site design-ul pentru carti de vizita nu costa, indiferent ca esti din galati sau alte orase.

Pret transport carti de vizita in galati

Cu siguranta vei avea impresia ca te costa mult un transport de carti de vizita in galati insa tinem sa te anuntam ca beneficiezi din start de o reducere de 7 lei la curier, deoarce noi vom solicita pe AVB-ul comenzii ca banii primiti de la tine sa intre direct in contul nostru si nu sa ii primim la sediu. Astfel, tu platesti ramburs la curier iar acesta transmite mai departe la sediul central ca plata sa se faca online catre contul nostru. Aceasta optiune este aplicata de toate companiile de curierat rapid.

Mai multe informatii gasiti pe pagina principala a site-ului nostru accesand link-ul carti de vizita unde veti regasi toate listele de pret dar si detalii despre comenzi si livrare.
Carti de vizita pret 1 fata color Carti de vizita pret fata verso color Carti de vizita pret fata color - verso alb negru

Suport online cu comanda carti de vizita in Galati

Carti de vizita ieftine GalatiBeneficiezi de cea mai simpla comanda online pentru carti de vizita in Galati prin simpla solicitare pe email a comenzii, specificand tirajul dorit (numar bucati) , atasand modelul tau pentru carti de vizita daca acesta exista, iar in cazul in care nu exista, poti alege unul dintre sutele de modele carti de vizita existente pe site-ul nostru, sau poti solicita crearea unui nou model, noi realizandu-l gratis pentru tine.

Este atat de simplu si mai jos poti vedea un exemplu de comanda online pentru carti de vizita in Galati:

“Buna ziua, As dori sa fac o comanda de carti de vizita cu modelul atasat in mail. Doresc sa le tiparim pe carton 300gr lucios. As vrea 200 bucati. Livrarea se va face in Galati  pe adresa……………………………………. Pentru curier numarul de telefon este…………………… Va multumesc si astept confirmarea comenzii.”

In cazul in care nu ai un model, poti selecta unul dintre modelele existente pe siteul nostru sau poti sa ne soliciti crearea unui nou model, este GRATUIT. Oferim toate conditiile pentru ca tu sa beneficiezi de carti de vizita ieftine cu cele mai avantajoase preturi in online dar si offline din Romania.

Ce pret practicam pentru carti de vizita in Galati?

Fie ca doresti sa comanzi carti de vizita in Galati fie ca apartii de alt oras, beneficiezi de aceeasi lista de preturi carti de vizita ce se regaseste pe prima pagina principala a site-ului nostru, pagina denumita sugestiv Carti de vizita. Exista 3 liste de pret pentru carti de vizita si in dreptul fiecarei cantitati exista pretul aferent, atat pe bucata cat si pretul total al comenzii, fara taxa de curierat daca vrei comanda de carti de vizita in galati. Aceasta taxa se aplica ulterior si este in de 18 lei.

Nu am model pentru carti de vizita furnizate in galati

In cazul in care nu ai un model pentru carti de vizita cu livrare in galati, ti-l realizam noi GRATIS. Asa cum spuneam in randurile precedente, designul pentru carti de vizita online este Gratuit indiferent de tirajul comenzii si a distantei pe care urmeaza sa o parcurga comanda, fie ea si in galati.

Pe mail poti alege numarul de carti de vizita dorit, specifici ca nu ai un model si ai dori sa il realizam noi. Ne dai cateva indicatii sau datele care trebuiesc trecute pe cartile de vizita, noi realizam modelul in cel mai scurt timp, ti-l trimitem pe mail, iar daca esti de acord cu el, vom considera comanda ferma. Daca nu esti multumit de design, mai putem incerca. Nu se supara nimeni, suntem aici sa te servim cu carti de vizita in galati sau alte orase.

Alte produse tiparite exceptand cartile de vizita

Pentru ca suntem o tipografie din bucuresti cu preturi extrem de mici,  realizam toata gama de produse tiparite printre care si cele generale cum sunt: afise publicitare, coli cu antet, brosuri si cataloage, etichete autocolante autoadezive, felicitari, invitatii, flyere ieftine si pliante, mape de prezentare personalizate, plicuri personalizate, calendare personalizate de perete, birou, buzunar, agende, reviste, cutii de produse, carti, ambalaje. Nu ezita sa ne soliciti oferta de pret si iti vom raspunde in cel mult 60 de minute. Si inca ceva, puteti comanda la noi si carduri personalizate pvc.

Pentru Carti de vizita in Galati exista comanda minima?

Carti de vizita transport galatiOferta de preturi pentru carti de vizita in Galati este aplicabila pentru toate orasele. Astfel ca in oferta de pret pentru carti de vizita puteti observa ca singura cantitate minima este de 100 carti de vizita. Este cerinta noastra minima, si deoarce transportul il asiguram gratis in Bucuresti, nu renteaza pentru noi sa alergam prin oras la pretul a mai putin de 100 bucati. Astfel, am impus o cantitate minima pentru carti de vizita atat in Galati cat si in celelalte orase.

Comments are closed.