Carti de vizita Barber Shop, Frizerie, Modele Barber – CDVi

ACESTE MODELE carti de vizita barber shop  SUNT GRATUITE. Va facem modificarile necesare inainte de tiparire, apoi va trimitem pe email sa vedeti modelul modificat. Numai in urma acordului dvs. vom tipari comanda. Daca aveti alte sugestii referitoare la un model ales, nu ezitati sa ne informati pe email: cartivizitaieftine@yahoo.com (copy+paste) . Tot ce doriti sa scriem pe carti, ne puteti trimite pe email. La unele modele culorile se pot schimba dupa preferinta dvs. Pentru LISTELE DE PRETURI STANDARD cu cele mai mici preturi, mergeti mai jos pe pagina.
Carti de vizita barber shop, barbierit, barbier, salon barber shop, barber store, frizer, barber - Cod BRB 1 Carti de vizita barber shop, barbierit, barbier, salon barber shop, barber store, frizer, barber - Cod BRB 2 Carti de vizita barber shop, barbierit, barbier, salon barber shop, barber store, frizer, barber - Cod BRB 3 Carti de vizita barber shop, barbierit, barbier, salon barber shop, barber store, frizer, barber - Cod BRB 4 Carti de vizita barber shop, barbierit, barbier, salon barber shop, barber store, frizer, barber - Cod BRB 5 Carti de vizita barber shop, barbierit, barbier, salon barber shop, barber store, frizer, barber - Cod BRB 6 Carti de vizita barber shop, barbierit, barbier, salon barber shop, barber store, frizer, barber - Cod BRB 7 Carti de vizita barber shop, barbierit, barbier, salon barber shop, barber store, frizer, barber - Cod BRB 8

PRETURI-Carti-de-vizita-ieftine-actualizate-Color-fata-300gr-CDVi1Preturile nu contin TVA.
Transport BUCURESTI / iLFOV: 10 lei
Transport alte localitati: 18 lei
PLATA: ramburs sau in avans cu OP.
Termen livrare: 1-3 zile lucratoare (exceptie week-end)
Design carte de vizita (model unic, care nu este pe site): 35 lei
Refacere model deja existent: 25 lei
DESIGN GRATUIT la comenzi de minim 1000 carti de vizita
Daca ati ales un model GRATUIT de pe site-ul nostru, NU veti plati costul design-ului si nici modificarile acestuia.

PRETURI-Carti-de-vizita-ieftine-actualizate-Color-fata-verso-300gr-CDVi1
Prin solicitarea dumneavoastră pe email-ul nostru a unor informații sau procesarea unei comenzi, SUNTEȚI DE ACORD ca datele dumneavoastră sa fie colectate și folosite pentru realizarea comenzilor, conform regulamentului GDPR. (vezi Politica de Confidentialitate (GDPR)

De asemenea prin solicitarea dumneavoastră transmisa pe email-ul nostru, acceptați că AȚI LUAT LA CUNOȘTINȚĂ termenii și condițiile site-ului nostru. (vezi pagina Termeni si Conditii.)

NU ÎNCURAJĂM SPAM-UL, NU furnizăm adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), NU comercializăm, NU oferim, NU facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, NU divulgăm adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Puteți solicita oricând ștergerea din baza noastră de date a adresei dumneavoastră de email sau a datelor cu caracter personal transmise pe email-ul nostru.

Crează O Impresie Plăcută cu Carti de Vizita Barber Shop

În lumea agitată a industriei frumuseții și a salonelor de tuns, prima impresie contează. Iar cartile de vizita printre altele, reprezintă cartea de vizită a afacerii tale. Dacă gestionezi un barber shop, frizerie sau magazin de produse pentru saloane cosmetică sau barber shop-uri, aceste mici dar cruciale accesorii pot face diferența între un client unic și un client fidel. În acest ghid, vom explora cum să creezi carti de vizita pentru barber shop care să reflecte cu adevărat personalitatea și profesionalismul afacerii tale.

Design-ul cartii de vizita pentru barber shop-ul tau

Un design atractiv și coerent este cheia pentru a face ca o carte de vizita să iasă în evidență. Imaginile creative de tuns și aranjat, combinate cu fonturi moderne și culori care reflectă stilul barber shop-ului tău, vor crea o impresie puternică. Ne poti trimite propriul model sau poti alege un model gratuit din galeria noastră cu carti de vizita barber shop. Daca ai deja un model creat, este de ajuns sa il trimiti pe email-ul nostru cartivizitaieftine@yahoo.com si de restul ne ocupam noi. Nu uita sa mentionezi cantitatea dorita, tipul de carton ales si eventual datele de livrare.

Elemente de succes pentru un barber shop, frizerie

Dacă îți îndrepți atenția către online, atunci va trebui să te orientezi pe anumite cuvinte cheie pe care clienții le caută pe google. Pe lângă faptul că barber shop-ul tau arată bine în offline, el trebuie sa fie impecabil și în online, astfel nu sunt de ajung doar cartile de vizita barber shop, ci trebuie sa promovezi online cuvintele cheie care se preteaza afacerii tale, cum ar fi: tuns barbă, vopsit, stilizare barba, tuns modern, barber shop, barber store și altele. Analizeaza-ti concurența și află ce strategie folosește pentru promovarea barber shop-ului.

Concluzie

Crearea unor carti de vizita pentru barber shop poate fi un proces distractiv și creativ. Asigură-te că fiecare detaliu reflectă autenticitatea și profesionalismul afacerii tale. Cu un design atrăgător și cuvinte bine alese, vei avea șansa de a crea o primă impresie memorabilă și de a atrage clienți loiali în salonul tău de tuns. În cazul în care ai nevoie de noi pentru un design unic, sau alte produse care consideri ca nu ar trebui să îți lipseasca din barber shop-ul tău, apelează cu încredere la noi iar un grafician îți va transforma perspectiva ăn realitate.

Îți putem recomanda pe lângă cărți de vizită să ai și vouchere de reduceri barber shop cu cel puțin 5 chenare pe care să pui ștampila, în cazul în care dorești să oferi un serviciu gratuit clienților tăi. De asemenea, putem realiza și autocolante pentru vitrinele salonului tău, autocolante rezistente la apă, sau postere de interior, afișe publicitare.

Nu ezita să ne scrii pe email și salonul tău se va răsfăța cu noile cărțti de vizită barber shop.