Carti de vizita Arad

Carti de vizita in Arad – Cartidevizitaifetine.com

carti-de-vizita-Arad-ieftine-online-CDVi-2-1024x679De la conceptie grafica pana la printare, finisare si ambalare, livram carti de vizita in Arad, in 1-3 zile lucratoare de la comanda ferma. Analizati mai jos oferta noastra de preturi la cartonul standard si nu ezitati sa ne trimiteti un email sau sa completati formularul de mai jos.

Orice comanda va fi tiparita numai cu acordul clientului. Daca ati ales un model din galeria noastra, este de ajuns sa ne transmiteti codul modelului, textul care doritti sa apara pe carti, iar noi vom retrimite pe email modelul gratuit modificat conform specificatiilor dvs.

Pentru ca totul sa fie perfect, am pregatit o arhiva cu o multitudine de modele carti de vizita unice si modificabile doar prin simpla solicitare pe email, modificarile fiind gratis din partea noastra.

Pretul transportului de carti de vizita in Arad

Cu siguranta vei avea impresia ca te costa mult un transport de carti de vizita in Arad insa tinem sa te anuntam ca pentru orice comanda transportul este numai 18 lei, fara alte taxe ramburs cum se mai practica. Transportul se face printr-o firma de curierat rapid, iar daca azi comanzi cartile de vizita, in 1-3 zile le primesti la sediu tau. In general comenzile confirmate pana in ora 15:30, au sanse mari sa ajunga a doua zi.

Concluzie: pretul fix pentru livrare carti de vizita spre Arad este de 18 lei.

Suport online cu comanda carti de vizita la Arad

Beneficiezi de cea mai simpla formula de comanda online pentru carti de vizita la Arad prin simpla solicitare pe email a comenzii, specificand tirajul dorit (numar bucati) , atasand modelul tau pentru carti de vizita daca acesta exista, iar in cazul in care nu exista, poti alege unul dintre sutele de modele carti de vizita existente pe site-ul nostru, sau poti solicita crearea unui nou model. Este atat de simplu si mai jos poti vedea un exemplu de comanda online pentru carti de vizita in Arad :

“Buna ziua, As dori sa fac o comanda de carti de vizita cu modelul atasat in mail. Doresc sa le tiparim pe carton 300gr lucios. As vrea 200 bucati. Livrarea se va face in Arad pe adresa……………………………………. Pentru curier numarul de telefon este…………………… Va multumesc si astept confirmarea comenzii.”

In cazul in care nu ai un model, poti selecta unul dintre modelele existente pe siteul nostru sau poti sa ne soliciti crearea unui nou model. Oferim toate conditiile pentru ca tu sa beneficiezi de carti de vizita ieftine cu cele mai avantajoase preturi in online dar si offline din Romania.

Ce pret practicam pentru carti de vizita in Arad?

Fie ca doresti sa comanzi carti de vizita in Arad fie ca apartii de alt oras, beneficiezi de aceeasi lista de preturi carti de vizita ce se regaseste mai sus. Exista 3 liste de pret pentru carti de vizita standard si in dreptul fiecarei cantitati exista pretul aferent, atat pe bucata cat si pretul total al comenzii, fara taxa de curierat daca vrei comanda de carti de vizita in Arad.

Taxa de transport se adauga la pretul total al comenzii, taxa fiind 18 lei indiferent de greutatea coletului.

Vezi si preturile noastre pentru produse de iarna, precum calendare personalizate.

Nu am model pentru carti de vizita furnizate in Arad

In cazul in care nu ai un model pentru carti de vizita cu livrare la Arad, ti-l realizam noi. Asa cum spuneam in randurile precedente, designul pentru carti de vizita online ti-l putem face noi la cerere. Pe mail poti alege numarul de carti de vizita dorit, specifici ca nu ai un model si ai dori sa il realizam noi. Ne dai cateva indicatii sau datele care trebuiesc trecute pe cartile de vizita, noi realizam modelul in cel mai scurt timp, ti-l trimitem pe mail, iar daca esti de acord cu el, vom considera comanda ferma. Daca nu esti multumit de design, mai putem incerca.

Nu se supara nimeni, suntem aici sa te servim cu carti de vizita in Arad sau alte orase.

Pentru Carti de vizita in Arad exista comanda minima?

Oferta de preturi pentru carti de vizita in Arad este aplicabila pentru toate orasele inclusiv Bucuresti, oras unde ne situam. Astfel ca in oferta de pret pentru carti de vizita puteti observa ca singura cantitate minima este de 100 bucati pentru carti de vizita atat in Arad cat si in celelalte orase.

Puteti opta si pentru mape personalizate sau mape de prezentare cu buzunar aplicat la preturi foarte bune.