Animale | Pet shop

ACESTE MODELE SUNT GRATUITE. Va facem modificarile necesare inainte de tiparire, apoi va trimitem pe email sa vedeti modelul modificat. Numai in urma acordului dvs. vom tipari comanda. Daca aveti alte sugestii referitoare la un model ales, nu ezitati sa ne informati pe email: cartivizitaieftine@yahoo.com (copy+paste) . Tot ce doriti sa scriem pe carti, ne puteti trimite pe email. La unele modele culorile se pot schimba dupa preferinta dvs. Pentru LISTELE DE PRETURI STANDARD cu cele mai mici preturi, mergeti mai jos pe pagina.

carti-de-vizita-animale-1-2 carti-de-vizita-animale-2-2 carti-de-vizita-animale-3-2 carti-de-vizita-animale-4-2 carti-de-vizita-animale-5-2 carti-de-vizita-animale-6-2 carti-de-vizita-animale-7-2 carti-de-vizita-animale-8-2 carti-de-vizita-animale-9-2PRETURI-Carti-de-vizita-ieftine-actualizate-Color-fata-300gr-CDVi1Preturile nu contin TVA.
TRANSPORT Bucuresti / Ilfov : 10 lei | TRANSPORT Alte localitati: 18 lei
PLATA: La primirea coletului sau OP in avans.
TERMEN LIVRARE: 1-3 zile lucratoare (exceptie week-end)
Design unic: 35 lei | Refacere model deja existent: 25 lei
DESIGN GRATUIT la comenzi de minim 1000 carti de vizita
Daca ati ales un model GRATUIT de pe site-ul nostru, NU veti plati costul design-ului si nici modificarile acestuia.PRETURI-Carti-de-vizita-ieftine-actualizate-Color-fata-verso-300gr-CDVi1

Prin solicitarea dumneavoastră pe email-ul nostru a unor informații sau procesarea unei comenzi, SUNTEȚI DE ACORD ca datele dumneavoastră sa fie colectate și folosite pentru realizarea comenzilor, conform regulamentului GDPR. (vezi Politica de Confidentialitate (GDPR)

De asemenea prin solicitarea dumneavoastră transmisa pe email-ul nostru, acceptați că AȚI LUAT LA CUNOȘTINȚĂ termenii și condițiile site-ului nostru. (vezi pagina Termeni si Conditii.)

NU ÎNCURAJĂM SPAM-UL, NU furnizăm adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), NU comercializăm, NU oferim, NU facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, NU divulgăm adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Puteți solicita oricând ștergerea din baza noastră de date a adresei dumneavoastră de email sau a datelor cu caracter personal transmise pe email-ul nostru.Carti de vizita ieftine.com iti propune modele unice online gratis pentru carti de vizita cu animale, caini, pisici, iepuri, soareci de guineea, serpi, pesti de acvariu, pasari, papagali, perusi pentru magazine pet shop. De asemenea iti oferim cel mai mic pret la print carti de vizita in regim normal sau la urgenta.

Modelele existente pe site sunt gratuite, si tot gratuit iti putem realiza un model nou in functie de preferintele tale, cu mentiunea sa comanzi minim 1000 bucati.

Transportul se face prin curier rapid atat in Bucuresti cat si in alte orase, astfel primesti comanda a doua zi la sediul tau. Comenzile se fac atat telefonic cat si pe e-mail. Livrarile se fac in maxim 24 ore de la comanda ferma.

Te asteptam cu comenzi pe cel mai amplu si mai diversificat site cu carti de vizita la cel mai bun pret!

 

/