Vintage | Retro

Cel mai mare site de carti de vizita online iti propune o gama variata de  modele inedite cu previzualizare  pentru carti de vizita vintage, retro.  Fie ca esti la inceput de drum, fie ca ai un bar – pub vintage, te servim cu carti de vizita ieftine ca pret si iti poti alege din arhiva noastra cu imagini speciale pentru ambient vintage sau retro, unul din modelele existente.

In cazul in care niciun model nu te satisface, nu este absolut nicio problema, pentru ca ne poti solicita pe email realizarea unui model nou, special conceput pentru tine. Dupa ce vizualizezi imagini referitoare la carti de vizita vintage, retro, poti vedea si oferta de carti de vizita la pret mic dar te poti orienta pe site dupa alte modele carti de vizita existente in arhiva noastra, modele ce pot fi modificate ulterior.

De asemenea, daca ai nevoie de carti de vizita in Bucuresti, sau alte orase le poti primi a doua zi la sediul tau. Cartile de vizita se tiparesc pe carton 300 gr mat sau lucios iar la cerere tiparim digital si pe carton 350 gr.

Alege furnizorul tau numarul 1 pentru carti de vizita online ce iti pune la dispozitie modele pentru carti de vizita vintage, retro sau domenii ce au la baza ambientul retro-vintage.
Carti de vizita pret 1 fata color Carti de vizita pret fata verso color Carti de vizita pret fata color - verso alb negru