Carti de vizita transparente – PRET MIC! Plastic Gros!

Unicitatea cartilor de vizita transparente

Carti de vizita transparente model inspiratie 3Carti de vizita transparente model inspiratie 20Carti de vizita transparente model inspiratie 15Un design unic, creativ si frumos reprezinta cheia atunci cand doriti sa lasati o impresie buna. Imaginati-va ca noile carti de vizita transparente pot face acest lucru, mai ales daca design-ul este unul compatibil cu plasticul transparent pe care se imprima cartile.

Noi va putem ajuta sa va transformati viziunea in realitate. Fie ca aveti deja modelul creat, fie ca doriti un model nou din galeria noastra, sau un model unic creat numai pentru dumneavoastra, va stam la dispozitie si vom veni cu solutia optima.

Credem in calitatea produselor noastre de aceea ne punem baza si in cartile de vizita transparente realizate pe plastic transparent de 0,5 mm sau semitransparent de 0,8 mm.

Credem ca o carte de vizita ar trebui sa fie unica asa cum este personalitatea fiecarui partener, client sau manager. carti-de-vizita-plastic-transparent-semitransparent-CDVi

Optiunile pentru printarea pe plastic transparent sau semitransparent sunt:

  • Print color pe toata suprafata plasticului sau pe anumite portiuni
  • Print cu alb
  • Lac selectiv pe anumite elemente de pe cartea de vizita
  • Colturi rotunjite (toate cele 4 colturi sau doar 2 dintre acestea)

Daca optati pentru plasticul transparent, acesta este 100% transparent, avand grosimea de 0,5 mm adica echivalentul unui carton de 500gr./mp.

Daca alegeti plasticul semitransparent, acesta are grosime de 0,8 mm fiind mai gros decat un card bancar, dar si mult mai rigid.

Diferentele dintre cartile de vizita transparente si semitransparente le puteti vedea in galeria noastra cu imagini.

Caracteristicile de baza ale acestui tip de carti sunt:rigiditatea, durabilitatea in timp, unicitatea, rezistenta la intemperii sau rupere, sunt impermeabile.

Aceste carti sunt cunoscute si sub termenul de transparent, plastic business cards.

Carti de vizita transparente model inspiratie 13Carti de vizita transparente model inspiratie 4Carti de vizita transparente model inspiratie 14Carti de vizita transparente model inspiratie 1Carti de vizita transparente model inspiratie 10Carti de vizita transparente model inspiratie 7

Cum comand carti de vizita transparente?

Puteti merge pe pagina noastra de Contact unde veti gasi un miniformular pe care il puteti copia direct in email-ul dumneavoastra, apoi puteti completa spatiile lipsa.

Dupa completarea formularului, ne trimiteti email-ul iar unul dintre colegii nostri o sa va contacteze in cel mai scurt timp.

Toate detaliile legate de comanda se vor stabili pe email sau telefonic.

Daca nu aveti model, puteti alege din galeria noastra cu modele carti de vizita transparente, si va fi necesar sa ne trimiteti datele care doriti sa apara pe carti.

Modelele de pe site-ul nostru sunt gratuite. Daca doriti un model unic, se poate face contracost la pretul de 30 lei / model.

Fisierele bune de print | Specificatii

Pentru cartile de vizita transparente printate UV se accepta urmatoarele tipuri de fisiere:

  1. CDR (fisiere realizate in corel draw, versiune maxim 16)
  2. PSD (fisiere realizate in Photoshop)
  3. AI (fisiere realizate in Illustrator)

Nu se accepta fisiere clasice precum: Jpeg, Tiff, Pdf, Word, Power Point, etc.)

Utilizati Bleed-ul de 2 – 3mm

Folositi rezolutia imaginilor la 300dpi iar formatul de culoare sa fie CMYK.

Pentru lacuire selectiva se va trimite separat un fisier cu elementele sau textul ce urmeaza a fi lacuite.

Deoarece plasticul este transparent sau semitransparent, nu se poate cartile de vizita nu se pot tipari fata-verso.

Textul sau elementele care apar cu alb in grafica, vor iesi transparente dupa printare. Ex: daca in grafica avem un chenar alb cu margini negre, la printare chenarul va avea doar margini negre iar mijlocul va fi transparent.

Carti de vizita transparente model inspiratie 12 Carti de vizita transparente model inspiratie 6 Carti de vizita transparente model inspiratie 5

De ce sa alegi carti de vizita transparente?

Fie ca ati mai vazut pana acum carti de vizita transparente sau este prima data cand cititi despre ele, este important sa stiti ca aceste carti reprezinta una dintre cele mai bune alegeri.

Atunci cand doriti sa va prezentati cat mai bine cu putinta fie la un congres, un eveniment important sau o intalnire de afaceri, cu siguranta stiti ca prima impresie conteaza.

De aceea o carte de vizita transparenta nu va da gres niciodata, iar faptul ca va permiteti sa oferiti acest tip de carte, descrie pe scurt ce fel de om sunteti, cat de serios, si cat interes va dati pentru afacerea sau produsul pe care doriti sa il promovati.

Transparenta cartilor de vizita poate fi folosita in beneficiul imaginii dumneavoastra, asigurandu-va impresie buna de la prima intalnire, fie ca design-ul cartii este simplu sau este realizat cu multa creativitate.

Despre Transport si Plata

Toate comenzile noastre se livreaza prin curier rapid, astfel ca nici cartile de vizita transparente nu fac exceptie. Livrarea are loc 24 de ore dupa ce coletul a fost preluat de la noi.

Termenul de executie al cartilor transparente este de 2-4 zile lucratoare de la confirmarea fisierului bun de tipar.

Informatiile despre executie si livrare se vor transmite pe email.

Plata cartilor de vizita se poate face la primirea coletului, in avans 50% cu Op sau Online prin Internet Banking.

Comenzile ce depasesc 500 lei, se vor plati in avans 50%, iar restul la primirea coletului.

Deoarece curierii nu au POS, NU SE POATE FACE PLATA CU CARDUL, de aceea clientii care doresc sa plateasca cu cardul, pot opta pentru varianta platii Online prin Internet Banking.

Te-ar putea interesa si: Retete medicale personalizate sau Mape de prezentare.