Carti de vizita Negre | Carton Negru | In Relief

Print UV pe Carti de vizita Negre

Veti gasi mai jos listele de preturi la carti de vizita negre realizate prin print UV de inalta calitate pe carton negru din fabrica. Tehnologia UV vine in sprijinul producatorilor dar si al clientilor cu un nou concept implementat la noi de cativa ani pe piata, care nu face altceva decat sa ajute la imprimarea oricarui element color pe cartoane negre sau colorate in masa.

Mai mult decat atat, printul uv ofera si printare cu Alb, ceea ce inainte nu se putea face decat prin serigrafie la costuri mult mai mari, fiind nevoie de site si filme cu costuri aditionale adaugate in afara de produsul finit.

Cartonul negru folosit de noi are 350gr. si textura fina la atingere, catifelata, oferind un impact diferit celor care primesc cartea de vizita. Combinate impreuna, cartonul si printul color, ofera un rezultat exceptional, in special daca design-ul cartii este si el unul creativ.

Pentru a crea un impact si mai bun fata de persoanele carora le oferiti carti de vizita puteti opta si pentru colturi rotunjite, care se pot face la toate cele 4 colturi sau numai la 2 dintre acestea.

Dupa cum se stie, negru merge la orice, aceasta non culoare nu va fi niciodata plictisitoare, si nu va fi iesita din tipare probabil niciodata, daca se combina cu elemente de design care o pot pune in valoare.

Puteti gasi modele carti de vizita la noi pe site, sau va puteti inspira din alte locuri, internetul fiind plin de modele carti de vizita negre sau black business cards cum mai sunt cunoscute.

Daca esti in cautarea unui carton fin la atingere sau doresti sa lasi o impresie buna clientilor tai, opteaza cu incredere pentru cartonul negru din care se pot face si carti de vizita negre tip sandwich cu 2 sau 3 straturi, unde stratul din mijloc poate avea orice culoare doresti. Astfel vei optine o carte de vizita cu grosime de pana la 1050gr./mp.

Cartonul negru se poate personaliza:

 • Cu Alb
 • Cu lac transparent prin procedeul de lacuire selectiva
 • Cu print color
 • Cu folio auriu sau argintiu
 • Cu Embosare

Lacuire selectiva | Lac lucios pe anumite elemente

carti-de-vizita-negre-cu-lac-selectiv-3Un alt element cheie, de succes, al unei carti de vizita il reprezinta lacuirea selectiva. Acest procedeu poate face ca anumite elemente de pe cartea de vizita, precum Nume, Functie, Adresa sau Sigla firmei, sa straluceasca atunci cand cartea este miscata in diferite pozitii.

Lacul selectiv se poate aplica pe orice element de pe cartea de vizita care se doreste a iesi in relief.

Aceasta lacuire selectiva se poate face cu ajutorul printului uv oferit numai de imprimantele profesionale ale caror costuri sunt foarte ridicate, insa care ofera calitate. Acest tip de imprimante sunt cunoscute si sub denumirea de Flatbed Printer. Printre aceste imprimante se regaseste si cea folosita de noi, MIMAKI UJF 3042FX.

Cu ajutorul imprimantei uv, putem imprima direct cu lac selectiv, dand un efect stralucitor oricarui element de pe cartea de vizita.

Cartoane colorate in masa disponibile la comanda

In afara de cartonul negru cel mai vandut la ora actuala, realizam si carti de vizita pe carton special colorat in masa, in stoc avand aproape tot timpul culorile: maro, bleumarin, rosu bordeaux, alb si negru.

La comanda, daca se doreste o alta culoare, putem aduce in functie de preferintele clientului si cantitatea dorita.

Recomandam cartoane speciale colorate atunci cand se doreste un set de carti de vizita iesit din comun, preferabil sa ramana atat in mintea clientului cat si in portofoliu sau. Totul tine de imaginatie, iar cu ajutorul unui grafician indraznet, se pot obtine carti de vizita fenomenale.

Cum comand carti de vizita pe carton negru

Pentru a putea comanda carti de vizita pe carton negru este nevoie de 1-2 minute cel mult. Mergeti la pagina noastra de Contact, unde veti gasi si un miniformular de comanda rapida. Il copiati in email-ul dvs, il completati iar apoi puteti trimite cererea pe emailul nostru. Va vom contacta in scurt timp.

Recomandari

carti-de-vizita-negre-cu-lac-selectiv-2Tinand cont ca doriti carti de vizita negre sau pe carton colorat in masa, este bine sa evitati sa folositi fundaluri colorate, mai ales daca deja cartonul ales este colorat.

Incercati sa alegeti elemente simple, iar in unele cazuri este nevoie doar de sigla firmei, nume, functie si date de contact, eventual pe verso doar sigla si numele site-ului dumneavoastra.

Nu incarcati design-ul dorit, ci pastrati-l cat mai simplu. In general, lucrurile simple dau o nota aparte de profesionalism

Fisiere bune de tipar

 1. Pentru printarea cartilor de vizita negre se accepta fisiere in format vectorial:
 2. CDR
 3. PSD
 4. AI
 5. Rezolutia fisierelor trebuie sa fie 300dpi, iar modulul de culoare sa fie CMYK.
 6. Daca fisierele sunt realizate in Corel sau Illustrator, textul trebuie convertit la curbe.
 7. Pentru lacuirea selectiva se va trimite separat un fisier vectorial cu elementele ce se doresc a fi lacuite.
 8. Nu se accepta poze JPEG, Tiff, PDF.

Suntem localizati in Bucuresti, sector 6 iar pentru mai multe informatii ne puteti trimite un email cu intrebarile necesare sau oferte de pret personalizate.