Model carti de vizita – Agentii turism cod Agt05

Carti de vizita pt. agentie de turism, brokeri, agenti

Carti-de-vizita-agentie-turism-agt05Acum poti avea si tu carti de vizita realizate in primul rand pentru agentii de turism, brokeri, agenti turism, sau calatorie, voiaj. Se pot tipari color 1 fata, color fata-verso, sau color fata cu verso alb-negru. Cod Agt05. Pretul cel mai bun la ora actuala + livrare gratuita in Bucuresti si Ilfovla comenzi de minim 70 lei.

Cartonul folosit recomandat este cel de 300gr. sau 350 gr. mat si nu lucios, deoarece cartonul lucios nu este atat de rezistent in timp, dar este si mai moale decat cel mat. Asadar, daca ai o agentie de turism, poti primi chiar maine cartile de vizita!

Cum comand carti de vizita cod Agt05

Mai jos iti prezentam principalii pasi prin care poti face o comanda rapida de carti de vizita, fara sa mai stai la telefon:

  1. ne trimiti un email pe adresa: cartivizitaieftine@yahoo.com 
  2. la subiectul email-ului specifici codul cartii de vizita (in acest caz este cod Agt05)
  3. mentionezi in email numarul de bucati dorit (ex: 500 bucati)
  4. tipul de print digital : color 1 fata, color fata-verso, color 1 fata si verso alb negru (pe verso se poate pune harta, sloganul sau logo-ul)
  5. scrii datele care doresti sa apara pe cartile de vizita (ex: Nume firma, Numele si Prenumele tau, adresa, site-ul, etc..)
  6. adresa de livrare + nr. de telefon (un curier te va suna cu 30 de minute inainte de livrare)
  7. dai Send si unul dintre graficienii nostri va prelua solicitarea ta

Exemplu de comanda:

Buna ziua, as dori 500 carti de vizita, color 1 fata, carton 300gr. mat, cod agt05. Va rog sa treceti pe cartile de vizita urmatoarele date: Nume Prenume, adresa, website, email, telefon (datele tale sau ale persoanei careia ii faci cartile de vizita). Am atasat si sigla firmei (valabil pentru cei care au sigla). Livrarea se face la adresa: etc…. Numar telefon: 0721….. Va multumesc!

Dupa ce modificam modelul cu datele transmise de tine, iti vom trimite pe email modelul ca sa vezi cum aata si sa il mai modificam daca este nevoie. Dupa ce ne confirmi comanda, o poti primi in Bucuresti si Ilfov, a doua zi, sau in tara in cel mult 2 zile lucratoare. (de regula ajunge tot a doua zi, daca comanda a fost facuta pana in ora 15:00)

Listele de preturi la carti de vizita

Principalele liste de preturi la cartile de vizita sunt afisate pe pagina noastra principala carti de vizita pe care o gasesti prima din stanga sus, in meniul nostru principal de pe site. Apasand acolo, vei gasi afisat cele 3 liste principale de preturi:

Dar gasesti si Butoane pentru preturi la:

Comenzile se pot cumula. Daca ai 500 carti de vizita cu 5 nume diferite, platesti pretul pentru 500 bucati, nu pentru fiecare 100 buc. Astfel in loc de 22 lei/ 100 buc. vei plati 70 lei / 500 buc.

Pentru o oferta personalizata, te rugam sa trimiti un email pe adresa: cartivizitaieftine@yahoo.com si iti vom raspunde cat putem de rapid.

Nu-mi place niciun model de pe site

Bineinteles ca nu obligam pe nimeni sa aleaga intocmai unul dintre modelele existente pe site-ul nostru, nici macar carti de vizita cod agt05, astfel ca atunci cand te-ai uitat prin toata arhiva noastra cu modele carti de vizita pentru agentii de turism si nu ti-ai placut niciunul, dar ai totusi idee pentru realizarea unui nou model, tot ce poti sa faci este sa soliciti pe email-ul nostru, realizare design nou carti de vizita agentii de turism si ne poti trimite sugestiile si datele care doresti sa apara pe carti.

Trebuie sa stii ca realizarea unui nou model costa 30 lei si se poate modifica dupa preferintele tale. Modelele deja existente pe site-ul nostru, sunt gratuite si nu te costa nimic, nici macar modificarile. Daca ai un model vechi, care nu exista la noi pe site, si doresti sa il refacem noi in formatul bun de tipar, atunci refacerea si modificarile pe model, costa 15 lei.

Transport si Plata carti de vizita cod Agt05

Comenzile de carti de vizita, si se livreaza in Bucuresti si Ilfov in 1-2 zile lucratoare. Nu se percep alte taxe in afara de cele afisate pe site, Exista exceptii de livrare atunci cand sunt mai multe comenzi simultante aflate in lucru, livrarea putandu-se face la 2-3 zile de la comanda initiala.

TRANSPORTUL IN ALTE ORASE COSTA NUMAI 18 LEI. Comenzile in tara ajung in cel mult 2 zile lucratoare si se trimit prin curier rapid. NU se percepe taxa de transport pe kilometri aditionali, indiferent de satul sau orasul in care te afli, transportul costa tot 18 lei.

PLATA se face la primirea coletului, sau in avans cu OP si dovada platii pe email.

In Bucuresti si Ilfov transportul este 10 lei.

Preturile NU includ TVA.

 

Acum ai toate motivele sa comanzi cartile de vizita cod Agt05.

> Mergi inapoi la Modele carti de vizita