Model carti de vizita – Agentie turism cod Agt18

Carti de vizita pt. agentii de turism cod agt18

Carti-de-vizita-agentie-turism-agt18Acum poti avea si tu carti de vizita realizate in primul rand pentru agentii de turism, brokeri, agenti turism, sau calatorie, voiaj. Se pot tipari color 1 fata, color fata-verso, sau color fata cu verso alb-negru. Cod Agt18. Pretul cel mai bun la ora actuala + livrare gratuita in Bucuresti si Ilfov chiar si pentru 100 bucati! Cartonul folosit recomandat este cel de 300gr. sau 350 gr. mat si nu lucios, deoarece cartonul lucios nu este atat de rezistent in timp, dar este si mai moale decat cel mat. Asadar, daca ai o agentie de turism, poti primi chiar maine cartile de vizita, iar daca iti doresti o promovare mai agresiva poti alege fie flyere ieftine de dimensiuni standard, fie poti pune cartile de vizita in niste elegante, frumoase, profesionale si atractive mape de prezentare personalizate cu buzunar si loc special conceput in care sa incapa si o carte de vizita. Bineinteles design-ul acestora trebuie sa fie asemanator si in acelasi ton de culori, pentru a te tine minte clientii mult mai usor. Nu-ti fie teama sa investesti in publicitate, deoarece iti spunem din experienta noastra de peste 10 ani, ca atunci cand aloci un buget mic pentru reclama, nici vanzarile nu vor curge, asta si datorita invaziei de firme noi care incearca sa se promoveze inaintea concurentei. Asadar, daca un buget mic, profita de preturile noastre extrem de bune la carti de vizita si nu numai!

Cum comand carti de vizita cod Agt18

Mai jos iti prezentam principalii pasi prin care poti face o comanda rapida de carti de vizita, fara sa mai stai la telefon:

  1. ne trimiti un email pe adresa: cartivizitaieftine@yahoo.com 
  2. la subiectul email-ului specifici codul cartii de vizita (in acest caz este cod Agt18)
  3. mentionezi in email numarul de bucati dorit (ex: 500 bucati)
  4. tipul de print digital : color 1 fata, color fata-verso, color 1 fata si verso alb negru (pe verso se poate pune harta, sloganul sau logo-ul)
  5. scrii datele care doresti sa apara pe cartile de vizita (ex: Nume firma, Numele si Prenumele tau, adresa, site-ul, etc..)
  6. adresa de livrare + nr. de telefon (un curier te va suna cu 30 de minute inainte de livrare)
  7. dai Send si unul dintre graficienii nostri va prelua solicitarea

Exemplu de comanda:

Buna ziua, as dori 500 carti de vizita, color 1 fata, carton 300gr. mat, cod agt18. Va rog sa treceti pe cartile de vizita urmatoarele date: Nume Prenume, adresa, website, email, telefon (datele tale sau ale persoanei careia ii faci cartile de vizita). Am atasat si sigla firmei (valabil pentru cei care au sigla). Livrarea se face la adresa: etc…. Numar telefon: 0721….. Va multumesc!

Dupa ce modificam modelul cu datele transmise de tine, iti vom trimite pe email modelul ca sa vezi cum aata si sa il mai modificam daca este nevoie. Dupa ce ne confirmi comanda, o poti primi in Bucuresti si Ilfov, a doua zi, sau in tara in cel mult 2 zile lucratoare. (de regula ajunge tot a doua zi, daca comanda a fost facuta pana in ora 15:00)

Listele de preturi la carti de vizita

Principalele liste de preturi la cartile de vizita sunt afisate pe pagina noastra principala Carti de vizita pe care o gasesti prima din stanga sus, in meniul nostru principal de pe site. Apasand acolo, vei gasi afisat cele 3 liste principale de preturi:

Dar gasesti si Butoane pentru preturi la:

Comenzile se pot cumula. Daca ai 500 carti de vizita cu 5 nume diferite, platesti pretul pentru 500 bucati, nu pentru fiecare 100 buc. Astfel in loc de 22 lei/ 100 buc. vei plati 70 lei / 500 buc, pret final fara alte taxe.

Pentru o oferta personalizata, te rugam sa trimiti un email pe adresa: cartivizitaieftine@yahoo.com si iti vom raspunde cat putem de rapid.

Nu-mi place niciun model de pe site

Bineinteles ca nu obligam pe nimeni sa aleaga intocmai unul dintre modelele existente pe site-ul nostru, nici macar carti de vizita cod agt18, astfel ca atunci cand te-ai uitat prin toata arhiva noastra cu modele carti de vizita pentru agentii de turism si nu ti-ai placut niciunul, dar ai totusi idee pentru realizarea unui nou model, tot ce poti sa faci este sa soliciti pe email-ul nostru, realizare design nou carti de vizita agentii de turism si ne poti trimite sugestiile si datele care doresti sa apara pe carti. Trebuie sa stii ca realizarea unui nou model costa 30 lei si se poate modifica dupa preferintele tale. Modelele deja existente pe site-ul nostru, sunt gratuite si nu te costa nimic, nici macar modificarile. Daca ai un model vechi, care nu exista la noi pe site, si doresti sa il refacem noi in formatul bun de tipar, atunci refacerea si modificarile pe model, costa 15 lei, suma modica perceputa deoarece se pierde minim 60 de minute cu modificarea fiecarui model propus de client si care nu exista in arhiva noastra. NU PLATESTI DESIGN-UL SI NICI MODIFICARILE, DACA COMANZI MINIM 500 BUCATI, color 1 fata sau fata-verso. OFERTA pentru 500 bucati se refera la Design Gratuit! Poti avea tu propriul model sau iti poti alege unul de la noi si il vom modifica dupa preferintele tale, repetam: Gratuit.

Transport si Plata carti de vizita cod Agt18

Comenzile de carti de vizita, care valoreaza minim 70 lei, se livreaza GRATUIT in Bucuresti si Ilfov, a doua zi de la comanda, daca comanda a fost facuta pana in ora 14:00. Nu se percep alte taxe in afara de cele afisate pe site, nici macar taxa TVA, deoarece firma noastra nu este platitoare de tva. Exista exceptii de livrare atunci cand sunt mai multe comenzi simultante aflate in lucru, livrarea putandu-se face la 2 zile de la comanda initiala. Pentru comenzile a caror valoare este sub 70 lei, se percepe o taxa de transport de 10 lei, valabila numai pentru Bucuresti si Ilfov.

TRANSPORTUL IN ALTE ORASE COSTA NUMAI 18 LEI. Comenzile in tara ajung in cel mult 2 zile lucratoare si se trimit prin curier rapid. NU se percepe taxa de transport pe kilometri aditionali, indiferent de satul sau orasul in care te afli, transportul costa tot 18 lei.

PLATA se face la primirea coletului, sau in avans cu OP si dovada platii pe email.

Acum ai toate motivele sa comanzi cartile de vizita cod Agt18.

> Mergi inapoi la Modele carti de vizita