Fata Verso – diverse modele gratuite

Modele gratuite carti de vizita fata verso – CDVi

Mai jos puteti gasi modele gratuite pentru carti de vizita color fata verso. Trimiteti pe email codul imaginii alese iar noi va vom face modificarile cu datele dumneavoastra. Culorile se pot schimba in functie de preferinte. Va asteptam pe email: cartivizitaieftine@yahoo.com (copy + paste)

carti de vizita fv 1 cdvi carti de vizita fv 2 cdvi carti de vizita fv 3 cdvi carti de vizita fv 4 cdvi carti de vizita fv 5 cdvi carti de vizita fv 6 cdvicarti de vizita fv 7 cdvi carti de vizita fv 8 cdvi
carti de vizita fv 9 cdvi
carti de vizita fv 10 cdvi
carti de vizita fv 11 cdvicarti de vizita fv 12 cdvi carti de vizita fv 13 cdvi carti de vizita fv 14 cdvi carti de vizita fv 15 cdvi carti de vizita fv 16 cdviPRETURI-Carti-de-vizita-ieftine-actualizate-Color-fata-verso-300gr-CDVi1PRETURI-Carti-de-vizita-ieftine-actualizate-Color-fata-verso-350gr-CDVi2Carti-de-vizita-400gr-COLOR-FATA-VERSO-carton-400gr-premium-extra-alb-grad-ridicat-de-alb-CDVi

  • Preturile nu contin TVA.
  • Transport BUCURESTI / iLFOV: 10 lei
  • Transport alte localitati: 18 lei
  • PLATA: ramburs sau in avans cu OP.
  • Termen livrare: 1-3 zile lucratoare (exceptie week-end)
  • Design carte de vizita (model unic, care nu este pe site): 35 lei
  • Refacere model deja existent: 25 lei
  • DESIGN GRATUIT la comenzi de minim 1000 carti de vizita
  • Daca ati ales un model GRATUIT de pe site-ul nostru, NU veti plati costul design-ului si nici modificarile acestuia.

Prin solicitarea dumneavoastră pe email-ul nostru a unor informații sau procesarea unei comenzi, SUNTEȚI DE ACORD ca datele dumneavoastră sa fie colectate și folosite pentru realizarea comenzilor, conform regulamentului GDPR. (vezi Politica de Confidentialitate (GDPR)

De asemenea prin solicitarea dumneavoastră transmisa pe email-ul nostru, acceptați că AȚI LUAT LA CUNOȘTINȚĂ termenii și condițiile site-ului nostru. (vezi pagina Termeni si Conditii.)

NU ÎNCURAJĂM SPAM-UL, NU furnizăm adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), NU comercializăm, NU oferim, NU facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, NU divulgăm adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Puteți solicita oricând ștergerea din baza noastră de date a adresei dumneavoastră de email sau a datelor cu caracter personal transmise pe email-ul nostru.