Farmacie

Carti de vizita Farmacie, modele gratuite farmacisti

ACESTE MODELE SUNT GRATUITE. Va facem modificarile necesare inainte de tiparire, apoi va trimitem pe email sa vedeti modelul modificat. Numai in urma acordului dvs. vom tipari comanda. Daca aveti alte sugestii referitoare la un model ales, nu ezitati sa ne informati pe email: cartivizitaieftine@yahoo.com (copy+paste) . Tot ce doriti sa scriem pe carti, ne puteti trimite pe email. La unele modele culorile se pot schimba dupa preferinta dvs. Pentru LISTELE DE PRETURI STANDARD cu cele mai mici preturi, mergeti mai jos pe pagina.

Carti de vizita Farmacie modele online gratis CDVi cod Farmacie 01 Carti de vizita Farmacie modele online gratis CDVi cod Farmacie 02 Carti de vizita Farmacie modele online gratis CDVi cod Farmacie 03 Carti de vizita Farmacie modele online gratis CDVi cod Farmacie 04 Carti de vizita Farmacie modele online gratis CDVi cod Farmacie 05 Carti de vizita Farmacie modele online gratis CDVi cod Farmacie 06 Carti de vizita Farmacie modele online gratis CDVi cod Farmacie 07 Carti de vizita Farmacie modele online gratis CDVi cod Farmacie 08 Carti de vizita Farmacie modele online gratis CDVi cod Farmacie 09 Carti de vizita Farmacie modele online gratis CDVi cod Farmacie 10
preturi carti de vizita color fata 300gr CDVipreturi carti de vizita color fata verso 300gr CDVipreturi carti de vizita color fata verso alb negru 300gr CDVi


Tipografia noastra va pune la dispozitie modele online gratuite carti de vizita farmacie, destinate atat farmacistilor cat si domeniului de activitate farmaceutic.
Toate modelele de pe site-ul nostru sunt gratuite, iar modificarile textului se fac in functie de preferintele dvs.

Din experienta de-alungul anilor cu clientii nostri, am ajuns la concluzia ca promovarea cu carti de vizita se afla in topul clasamentului, pe locurile doi si trei fiind flyerele si pliantele. De ce cartile sunt bune material de promovare? Deoarece o carte de vizita se poate pune usor in portofel urmand sa fie oricand la indemana, spre deosebire de flyere sau pliante care in proportie de 70% sunt aruncate in primele 3 minute.

Fie ca sunteti la inceput de drum, fie ca aveti o farmacie cu experienta, va servim cu carti de vizita ieftine ca pret si va puteti alege din arhiva noastra cu imagini speciale pentru farmacie, unul din modelele existente. In cazul in care niciun model nu va satisface, nu este absolut nicio problema, pentru ca ne puteti solicita pe email realizarea unui model nou, special conceput pentru dumneavoastra.

Transport si plata carti de vizita farmacie

Transportul cartilor de vizita pentru farmacii, asistenti medicali, ingrijitori la domiciliu, are loc cu ajutorul firmei de curierat Bookurier si se va face in maxim 24-48 de ore de la confirmarea comenzii pe email. Transportul in tara are pret fix. Nu se platesc kilometri aditionali.

Plata cartilor de vizita se va face la primirea coletului, sau in avans cu OP. Se poate plati si prin internet banking.

Atentie: Nu se poate plati cu cardul la curier. Curierii nu au aparat POS.

Pentru alte informatii va stam la dispozitie pe email sau telefonic.

Prin solicitarea dumneavoastră pe email-ul nostru a unor informații sau procesarea unei comenzi, SUNTEȚI DE ACORD ca datele dumneavoastră sa fie colectate și folosite pentru realizarea comenzilor, conform regulamentului GDPR. (vezi Politica de Confidentialitate (GDPR)

De asemenea prin solicitarea dumneavoastră transmisa pe email-ul nostru, acceptați că AȚI LUAT LA CUNOȘTINȚĂ termenii și condițiile site-ului nostru. (vezi pagina Termeni si Conditii.)

NU ÎNCURAJĂM SPAM-UL, NU furnizăm adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), NU comercializăm, NU oferim, NU facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, NU divulgăm adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Puteți solicita oricând ștergerea din baza noastră de date a adresei dumneavoastră de email sau a datelor cu caracter personal transmise pe email-ul nostru.