Etichete autocolante a4, a5, colorate

Tipografie de Etichete autocolante a4, a5, colorate

printare etichete autocolante a4, a5, colorateEchipa noastra de la cartidevizitaieftine.com realizeaza si etichete autocolante a4, a5, colorate pentru aplicatii diverse pe produse din plastic sau metal, panouri, usi, sau mobilier.

In general realizam etichete colorate din autocolant pvc indoor tiparit si decupat pe contur sau taiate pur si simplu dar putem realiza si etichete outdoor de dimensiuni a4, a5 sau a6, tot din autocolant pvc destinat folosirii la exterior, pe autoturisme, diverse panouri de afisaj, indicatoare, etc.

Cu ajutorul etichetelor imaginea dumneavoastra este mai bine vazuta iar promovarea este foarte accesibila ca pret, astfel ca recomandam tirajele mari de etichete autoadezive a4, a5 si colorate deoarece  cu cat cantitatea creste, pretul pe bucata este din ce in ce mai mic.

Etichetarea reprezinta o forma remarcabila de promovare la preturi foarte accesibile, mici, in comparatie cu alte produse publicitare ce pot depasi un buget destul de consistent, cum ar fi afisele sau posterele publicitare, care desi sunt superbe ca modalitate de promovare, ele au preturi destul de piperate, chiar daca tirajele mari aduc cu ele preturi mai bune, nu se compara cu cel al etichetelor.

Autocolantul folosit la etichetele colorate, a4 sau a5 autocolante este foarte rezistent si se imprima superb, calitativ la rezolutie 2400dpi, unde pana si cele mai mici detalii se vad perfect atat de aproape cat si de la distanta.

Preturi la etichete autoadezive a4, a5 si colorate

Practicam preturi foarte accesibile la etichete autoadezive a4, a5 si colorate iar asta vei constata inca de la prima cerere de oferta pe care o poti trimite pe emailul nostru afisat mai jos.

Puteti merge la pagina de contact pentru a face o comanda, sau puteti copia direct adresa noastra de email: cartivizitaieftine@yahoo.com si puteti scrie comanda pentru etichete autoadezive a4, a5 sau colorate de promovare. Pe langa preturile bune la etichete autocolante, avem preturi fenomenale si la calendare personalizate de prerete, birou sau buzunar, postere publicitare sau diplome personalizate, toate reprezentad solutii optime de promovare.

Cum comand etichete autocolante a4, a5, colorate

Cea mai simpla modalitate de a comanda etichete autocolante a4, a5, colorate este aceea de a ne scrie un email pe adresa noastra: cartivizitaieftine@yahoo.com pe care o puteti gasi si la pagina de Contact, iar in acel email puteti solicita cantitatea dorita, realizarea unui design, daca nu aveti deja unul, mentionarea unei adrese de livrare si un numar de telefon la care sa sune curierul inainte de a livra comanda.

Transport etichete autocolante a4, a5, colorate

In Bucuresti si Ilfov transportul este GRATUIT la comenzi de minim 70 lei, sau costa 10 lei daca aveti comanda minima sub 70 lei. In alte orase transportul costa 18 lei. Livrarea se face prin curier rapid, Bookurier in Bucuresti si Ilfov si GLS si Fan Courier in celelalte orase: Acoperim toate zonele importante pentru transport iar la noi nu platiti kilometri aditionali, fie ca stati intr-un sat sau oras indepartat.

Livram etichete autocolante a4, a5, colorate in 1-2 zile lucratoare in toate judetele Romaniei: Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea.

Ce mai tiparim in afara de etichete

La noi in tipografie Bucuresti desi cea mai mare cerere se indreapta catre cartile de vizita, tiparim o gama variata de produse publcitare, printre care cele de tip cum sunt flyerele, mapele, afisele, plicurile personalizate, dar si cele mai complexe precum bloc notesuri, agende, invitatii, felicitari personalizate, coli sau foi cu antet.

Tiparim si formate mari pentru interior si exterior in functie de campania de promovare, incepand de la banere si mesh transparent, pana la sisteme roll-up, printuri de mari dimensiuni, canvas, autocolant perforat, si altele.