Cum sa obtii 200 carti de vizita gratis

Fara concurs acum poti obtine 200 carti de vizita gratis

Carti de vizita online gratisSperam sa te surprindem cu oferta noastra si sa iti trezim interesul referitor la cum sa obtii 200 carti de vizita gratis cu ajutorul blogului tau. Astfel, daca ai un blog trimite-ne un email pe adresa cartidevizitaieftine@yahoo.com si iti vom oferi 200 carti de vizita gratis in schimbul a ceva simplu din partea ta. Iar cel mai important este ca si Transportul este Gratis!

Citeste mai departe detaliile obtinerii unei comenzi gratis de carti de vizita online in orice oras din Romania.

Conditii pentru a primi 200 carti de vizita gratis

Asa cum spuneam mai sus, trebuiesc indeplinite cateva conditii pentru ca tu sa beneficiezi de cele 200 carti de vizita gratis, iar acestea sunt:

  1. sa ai un blog – pe postezi regulat si ai activitate
  2. sa scrii un articol  cu titlul Cum sa obtii carti de vizita gratis la comanda online – (ca idee, in articol trebuie sa precizezi cum ai obtinut aceste carti de vizita si sa faci referire la site-ul nostru)
  3. sa pui in articol 1 link catre noi
  4. sa pui in articol o imagine cu cartile de vizita primite de la noi (bineinteles dupa ce primesti cartile de vizita)

In schimbul acestui articol iti oferim 200 carti de vizita gratis si transport gratuit! Practic, stai la calculator, postezi un articol, ne trimiti link-ul cu articolul postat, apoi noi iti trimitem cartile de vizita gratis, fara sa te coste absolut nimic.

Vrei sa obtii mai mult de 200 carti de vizita gratis ?

Pentru cei care doresc sa obtina mai mult de 200 carti de vizita gratis prin comanda online, punem la dispozitie inca o modalitate prin care pot primi gratuit cartile de vizita. Aceasta modalitate trebuie sa indeplineasca aceleasi conditii de la cele pentru obtinerea a 200 carti de vizita gratis doar ca site-ul lor trebuie sa aiba un Page Rank mai mare.

Oferta noastra pentru cei care au Page Rank mai mare de 1 este urmatoarea:

  • Page Rank 2 – 300 carti de vizita gratis + transport gratuit
  • Page Rank 3 – 400 carti de vizita gratis + transport gratuit

Specificatii carti de vizita in mod gratis la comanda online

Oferta noastra include carti de vizita

  • tiparite color pe o singura fata
  • carton standard de 300 gr mat sau lucios (la alegere)

Cartonul are textura mai groasa fata de cele obisnuite, pentru ca noi am ales de la furnizor sa oferim acest tip de carton diferit de alte cartoane de pe piata. Transportul se face prin POSTA ROMANA si este GRATUIT, il platim noi. Vei primi de asemenea si o cutie pentru carti de vizita.
Oferta este limitata si iti recomandam sa trimiti un mail pe adresa noastra cartidevizitaieftine@yahoo.com si sa iti spunem daca oferta mai este valabila.

Carti de vizita

Modele carti de vizita online obtinute gratis la 0 pret

Daca esti in cautarea inspiratiei si nu ai momentan nicio idee despre cum ai vrea sa arate cele 200 carti de vizita gratis obtinute prin comanda online, iti recomandam paginile noastre cu modele carti de vizita unde vei putea vizualiza peste 800 de modele modificabile. Totusi, ca si blogger nu vei da atentie la toate modelele insa cu siguranta vei gasi unul dupa care sa te inspiri sau poate chiar sa nu il mai modifici, decat cu datele tale de contact.

De asemenea, poti vedea si la ce pret furnizam carti de vizita pentru clientii obisnuiti, in cazul in care esti interesat de o oferta de pret mai buna. Pe pagina noastra cu preturi pentru carti de vizita vei gasi lista completa ce contine discount-uri in functie de cantitatea comandata. In Bucuresti transportul este gratis.

Dispozitii finale pentru obtinerea cartilor de vizita gratis

Ne rezervam dreptul de a respinge bloguri sau site-uri care au continut pornografic sau indecent. De asemenea, ne rezervam dreptul de a selecta blogurile ce ne sunt prezentate de proprietarii acestora.

Prin acceptarea ofertei noastre, proprietarul blogului sau siteului se obliga sa respecte cerintele prevazute in oferta si sa nu stearga articolul sau link-ul postat ca urmare a solicitarii celor 200 carti de vizita gratis. Stergerea articolului poate fi acceptata de catre noi numai in conditiile in care proprietarul nu mai doreste sa se ocupe de acel blog, fiind inchis pentru neplata sau alte motive ce apartin proprietarului blogului sau sitelui respectiv.

Cartidevizitaieftine.com se obliga sa trimita 200 carti de vizita gratis in cel mult 5 zile lucratoare dupa ce proprietarul a postat articolul si link-ul catre cartidevizitaieftine.com.

Proprietarul blogului se obliga sa stearga articolul si link-ul postat catre cartidevizitaieftine.com daca nu primeste la timp (5-1o zile lucratoare) cartile de vizita comandate online.