Cauti carti de vizita Constanța? pret MiC online pe CDVi

Cauti carti de vizita Constanța? – cartidevizitaieftine.com modele carti de vizita Constanța pret mic online CDVi

carti de vizita Constanța - CDVimodele gratis carti de vizita ieftine CdviRealizam grafica, print si livrare carti de vizita Constanța la preturi ieftine fara a neglija calitatea. Iti punem la dispozitie o paleta larga de modele gratuite si modificabile, pe care le poti vizualiza pe site-ul nostru apoi le poti comanda completand formularul de comanda, simplu si rapid. Cele mai bune preturi le vei gasi daca optezi pentru cartonul standard 300gr mat sau lucios, dar avem si un pret imbatabil la cartonul de 350gr.

Poti opta si pentru carton de 400gr Premium cu grad ridicat de alb, acesta imprimandu-se in culori mult mai vii si mai frumoase decat pe cartoanele clasice dublu cretate.

Astfel daca ai nevoie de o tipografie ieftina in Constanța suntem deschisi pentru colaborare pe termen scurt, mediu si lung, calitatea, preturile si termenul scurt de livrare fiind cei 3 factori importanti pe care ne bazam si pe care ii optimizam ori de cate ori avem ocazia.

Pentru mai multe informatii despre noi si despre cum poti lansa o comanda, poti citi informatiile de mai jos.

Cum comand simplu carti de vizita in Constanța?

Comenzile atat in Constanța cat si in orice oras din Romania se pot face foarte simplu, urmarind pasii de mai jos:

 1. Alegi un model (sau mai multe) de carti de vizita existent pe site, retine codul modelului ales
 2. Completeaza formularul de comanda aflat pe pagina cu modele
 3. Neaprat sa ne lasi o adresa de email scrisa corect, ca noi sa iti trimitem modelul modificat pentru ca tu sa verifici daca totul este in regula
 4. Apesi pe butonul Trimite comanda si asta este tot

In caz ca doresti sa ne trimiti imagini sau fisiere, ne poti trimite un email separat.

Fisierele mai mari de 25mb care nu incap pe email, se pot trimte printr-un site de trasnfer fisiere mari, precum wetransfer.com care are o limita de 2Gb gratuit. Imediat cum primim solicitarea ta, o analizam iar daca mai avem nevoie de alte informatii, te vom contacta pe email sau telefonic pentru a le solicita.

Daca ai deja un model propriu pe care doresti sa il tiparim noi, ne poti trimite comanda pe email: cartivizitaieftine@yahoo.com

Transport carti de vizita sau alte materiale publicitare

In Constanța cartidevizitaieftine.com livreaza prin curier rapid, sediul nostru fiind in Bucuresti, dar cu ajutorul a catorva firme de curierat reusim sa acoperim toata tara, cartile noastre de vizita livrandu-se la pret fix, fara adaos de kilometri suplimentari. In formularul de comanda, vei afla toate informatiile necesare inclusiv costurile produselor comandate si ale livrarii.

Costul transportului este acelasi pentru orice oras din Romania, exceptand Bucurestiul unde noi avem sediul iar pretul livrarii este diferit.

Printre produsele pe care le poti comanda se afla: carti de vizita, mape de prezentare, flyere si pliante, afise sau postere, carti postale personalizate, calendare personalizate de birou, etichete din carton sau autocolante, brosuri si cataloage, diplome personalizate, semne de carte personalizate, bloc notesuri, carduri personalizate pvc, etichete personalizate autocolante, foi cu antet, retete si retetare medicale, meniuri nunta, botez, plicuri personalizate DL, C5, C6, C4, foi de tava naproane hartie pentru restaurant si orice produs tipografic care poate fi tiparit pe hartie sau carton.

Termenul de livrarea a unei comenzi este in general de 1-3 zile lucratoare (pentru cartile de vizita), 2-4 zile lucratoare (pentru flyere, pliante, mape si brosuri, cataloage, reviste).

Termenul de livrare se poate modifica daca in ziua cand ati dat OK-ul pentru tipar, se afla multe comenzi in lucru.

La fiecare comanda vei primi pe email detaliile livrarii.

Cum platesc cartile de vizita livrate in Constanța?

Cand curierul se apropie de adresa ta in Constanța, acesta te va suna cu 10-20 min inainte, pentru a stabili daca te gaseste la adresa pentru predarea cartilor de vizita. Odata ce ajunge la tine, poti plati ramburs la curier (cash la primire, numerar).

Nu se poate plati cu cardul deoarece curierii nu au aparat POS. Daca doresti sa platesti cu cardul, va trebui sa platesti comanda in avans cu OP, prin internet banking dupa ce iti vom emite factura de avans, pe care apare si contul pentru plata.

Este de ajuns sa specifici in email ca doresti plata cu OP si sa completezi datele de facturare, iar noi vom reveni cu factura pe email.

Comenzile ce depasesc 1000 lei, se vor achita 50% avans, iar restul la primirea coletelor, sau 100% in avans daca va este mai simplu asa.

In ce format se trimit fisierele?

Grafica se poate trimite in unul din formatele de mai jos, rezolutie 300dpi, modul de lucru CMYK:

 • Jpeg
 • Pdf
 • Tiff
 • Psd (Photoshop)
 • Cdr (Corel Draw)
 • Ai (Adobe Illustrator)
 • Word
 • Excel
 • Power Point

In cazul in care nu esti sigur de calitatea graficii pe care o detii, o poti trimite pe emailul nostru iar noi iti vom transmite daca se poate tipari sau mai necesita modificari.

Sfaturi pentru pregatirea unui fisier Bun de Tipar

Rezolutia imaginilor trebuie sa fie de 300dpi, lucrate in modul CMYK, nu RGB. Pentru cei care lucreaza in Photoshop, atunci cand incep un document nou, rezolutia este setata automat la 72dpi modul RGB, astfel va trebui sa o modificati in 300dpi si sa alegeti CMYK, apoi puteti incepe realizarea grafica.

Fisierele in Corel Draw au nevoie ca textul sa fie convertit la curbe (CTRL + Q) altfel exista posibilitatea ca noi la tipografie sa nu avem fonturile folosite la realizarea machetei grafice.

Orice fisier pentru a fi Bun de Tipar va trebui sa aiba un bleed (margini de taiere) de minim 2,5mm pe fiecare latura.

Astfel un fisier 90x50mm cum este cartea de vizita standard, va avea 95x55mm sau 96x56mm, format finit bun de tipar. Nu asezati textul lipit de margini, incercati sa-l puneti la minim 3mm de margine spre interiorul design-ului.

Astfel, la o carte de vizita 90x50mm, textul ar trebui sa fie asezat pe o suprafata de maxim 84x44mm, altfel riscam sa taiem din el.

Pentru alte informatii referitoare la comanda unor carti de vizita in Constanța sau a altor materiale publicitare, ne vei gasi atat pe email cat si telefonic. Pe email putem raspunde in intervalul 9:00 – 22:00, iar la telefon intre orele 10:00 – 17:00.

Atunci cand linia este ocupata, te rugam sa ne transmiti un email si cu siguranta unul dintre colegii nostri sau un grafician iti va raspunde in timp scurt.

Te asteptam!