Carti de vizita in Word – CDVi

Cum sa faci carti de vizita in Word, 2003, 2007, 2010, 2019, 2020

carti de vizita in wordDesi Word-ul este la indemana aproape oricarui utilizator de PC, noi nu recomandam realizarea graficii pentru carti de vizita in word din motive pe care cei din industria tiparului le cunosc. In primul rand majoritatea celor care folosesc Word 2003, 2007 sau 2010, 2013, 2019, 2020 pentru carti de vizita, nu se pricepe atat de bine in realizarea acestora.

Rar am primit de la clienti grafica executata bine in word. Si cand spunem executata bine ne referim si la bleed-ul de 3mm de care majoritatea nu prea tin cont. Desi are si word-ul avantajele sale, are setari ciudate cand e vorba de realizarea graficii publicitare chiar si a cartilor de vizita.

Mai reamintim aici ca majoritatea celor care realizeaza carti de vizita in word, nu seteaza dimensiunea corecta a paginii, multi lucrand cartea de vizita pe format Letter sau A4, ceea ce e deranjant pentru cei care vor pregati fisierele pentru tipar, deoarece vor trebui sa aseze din nou elementele de grafica, deci se munceste de doua ori in loc de o data si bine pentru carti de vizita in word.

Sfaturi pentru pregatirea unei carti de vizita in Word

Desi noi nu recomandam realizarea unei carti de vizita in Word, va putem da cateva sfaturi de care sa tineti cont atunci cand nu aveti alta solutie decat folosirea Word-ului pentru realizarea unei carti de vizita. Inainte de toate, dupa ce deschideti Word-ul, mergeti la seterile paginii si alegeti dimensiunea A6 pentru carti de vizita in word, sau daca reusti puteti face chiar setarea 90x50mm.

Apoi creati un chenar pe toata latimea documentului. Puteti insera in chenar o imagine de fundal sau puteti sa il colorati folosindu-va de paleta de culori. Atentie cand faceti carti de vizita in word, la cum aranjati logo-ul sau textul, incercati sa nu le plasati prea in margine deoarece trebuie sa aveti in vedere ca dupa imprimare cartonul se va taia in mai multe carti de vizita si exista riscul sa taiem din text sau logo daca acestea sunt prea in margine.

Cand faceti carti de vizita in word este suficient sa lasati minim 4 mm de la baza catre centru.

De ce sa nu faci carti de vizita in Word

Carti de vizita in Word -2Pentru ca e mai simplu sa nu faci carti de vizita in word decat sa intri pe www.cartidevizitaieftine.com si sa alegi din arhiva cu peste 600 de modele carti de vizita, arhiva ce creste consistent in fiecare saptamana. Alegi unul din modele, ne contactezi pentru a trece datele si logo-ul tau pe modelul deja existent, putem modifica si culorile in functie de dorintele tale iar cel mai IMPORTANT este ca modificarea o facem GRATUIT pentru tine.

De aceea putem spune ca nu mai e nevoie sa faci carti de vizita in word.

Sute de template-uri pentru carti de vizita in Word

Intra in colectia de template-uri pentru carti de vizita in Word si vei gasi de asemenea sute de modele. Este posibil sa iti placa macar unul singur. Dar daca nu ai gasit ceva pe gustul tau, mai bine consulta arhiva noastra cu modele carti de vizita pentru aproape toate domeniile de activitate. Este simplu si la indemana sa iti alegi un model pe care il putem modifica noi GRATUIT fara sa te mai chinui sa realizezi singur carti de vizita in word.

Vezi aici Template-uri pentru carti de vizita in Word