Carti de vizita sector 5 | Super IEFTINE | Tipografie Bucuresti – CDVi

Carti de vizita sector 5 – Modele online gratuite – CDVi

carti-de-vizita-sector 5 ieftine-online-CDVi-2-1024x679Tiparim si livram carti de vizita din tipografie Bucuresti sector 5 si oferim preturi extrem de bune, calitate impecabila a tiparului si termen scurt de executie. Livrare in cel mult 24h in Bucuresti.

Cunoastem orele de trafic, stim la fel ca si tine cum se circula in Bucuresti, tocmai de aceea ne-am gandit ca cel mai bine ar fi sa stai comod si sa te simti relaxat cand comanzi carti de vizita in sector 5, o zona destul de aglomerata de altfel, in special zona Calea Rahovei, 13 septembrie, Ferentari, Salaj, Progresu, Trafic Greu, Cosbuc, Unirii, Antiaeriana, Soseaua Alexandriei si altele.

Livrarea la timp in conditii optime a cartilor de vizita reprezinta unul dintre obiectivele noastre principale, dar ne indreptam aceeasi atentie si catre celelalte sectoare.

VEZI AICI: Modele online carti de vizita pentru sectorul 5 al capitalei.

Cel mai mic pret pentru carti de vizita in sector 5

Odata ce vei intra pe site-ul nostru vei gasi 3 liste importante care contin cel mai mic pret pentru carti de vizita in sector 5, super oferte cu cat cantitatea comandata este mai mare. Insa te poti bucura si la tiraje mici de preturi la fel de bune.

Cantitatea minima comandata este de 100 bucati, iar pentru print digital folosim carton de 300 gr pana la 350 gr fiind cele mai indicat pentru realizarea cartilor de vizita in sector 5  si nu numai.

comanda rapida

>> Buna ziua, As dori sa fac o comanda de carti de vizita.
>> Am atasat modelul in acest email  /  Modelul este de pe site-ul dvs. si are codul: ……..  /  Nu am model, doresc unul nou.
>> Cantitate: …… bucati
>> Tipar: Color 1 fata (daca doresti alta optiune, poti scrie Fata-verso)
>> Carton: 300gr. (sau poti alege carton de 350gr. / 400gr.)
>> Plastifiere: Nu / Da
>> Colturi rotunjite: Nu / Da
>> Adresa de livrare: ………………………….
>> Telefon la care sa sune curierul inainte de livrare: 07 ……………
>> Textul care sa apara pe cartile de vizita este:  (doar daca nu ai model, scrie-ne ce doresti sa apara pe cartile tale)
>> Va multumesc si astept confirmarea comenzii!

Comenzi rapide, cel mai mic pret din sector 5

Pentru a comanda rapid carti de vizita in sector 5 poti trimite un email pe adresa noastra cartidevizitaieftine@yahoo.com cu modelul pe care il doresti sau pe care il ai deja. Iti vom raspunde in cel mai scurt timp. Iti vom confirma pretul pentru cantitatea comandata dupa care comanda intra in tipar.

Comanda chiar acum carti de vizita si vei beneficia de profesionalism, calitatea imprimarii, rapiditate si livrare la timp. Alege cartidevizitaieftine.com ca partener si furnizor de materiale publicitare printre care enumeram: afise – postere, calendare personalizate de perete – birou, coli cu antet, diplome personalizate, brosuri – reviste – cataloage, etichete autocolante, mape personalizate, flyere si pliante, plicuri personalizate, retete medicale si retetare personalizate, bloc notes cu spira si altele.

Facem si carti de vizita:

  • multistrat
  • transparente
  • negre
  • magnetice
  • duble pliate in doua
  • cu gaura tip etichete din carton
  • in relief

carti-de-vizita-sector-5-CDViVom fi prompti ca de fiecare data. Te asteptam !