Carti de vizita plastifiate – laminate

Carti de vizita plastifiate | laminate la rece sau cald

Carti de vizita plastifiatePentru ca suntem specializati in machetarea grafica si tiparirea cartilor de vizita atat pe cartoane standard sau speciale, am pus in aplicare si comercializarea de carti de vizita plastifiate lucios sau mat in functie de preferintele clientilor.

Plastifierea ofera rezistenta cartonului printat, astfel cartile de vizita sunt protejate chiar si de substante lichide ce pot atinge suprafata acestora. Carti de vizita plastifiate sau laminate optional.

Inainte de comanda carti de vizita plastifiate trebuie sa te gandesti bine, si sa iei in calcul ce design ai adoptat, deoarece o fonta plina s-ar putea sa isi schimbe culoarea dupa ce ai plastifiat-o. Iti recomandam o laminare sau plastifiere lucioasa astfel culorile printate vor deveni si mai vii, daca e vorba de fonta plina nu iti recomandam plastifiere mata.

Fa-ti carti de vizita plastifiate doar daca ai nevoie de rezistenta si protectie.

Preturi bune la carti de vizita plastifiate

Carti de vizita pret 1 fata color Carti de vizita pret fata verso color Carti de vizita pret fata color - verso alb negru
Realizam carti de vizita plastifiate la preturi enorm de…mici.

Desi pare greu de crezut ca mai poti gasi preturi mici prin sumedenia de firme care se ocupa cu aceste produse, vei vedea pe site-ul nostru lista de preturi la carti de vizita plastifiate sau laminate si vei ramane uimit de preturile noastre extrem de mici.

Realizam carti de vizita plastifiate pentru clientii care au un buget redus pentru publicitate sau care nu doresc sa investeasca prea mult in acest aspect.

Plastifiere lucioasa – mata pe carti de vizita plastifiate

Daca ti-e greu sa alegi intre plastifiere mata si lucioasa pentru carti de vizita plastifiate, tine cont de un sfat, pe care l-am specificat putin mai sus. Atunci cand ai fonta plina este recomandata plastifierea lucioasa, astfel va parea o culoare mai vie, mai intensa.

Daca folosesti plastifiere mata pe fonta plina, fonta isi schimba culoarea devenind putin pala, stearsa si nu are un aspect chiar placut, asadar pentru fonta plina folosim plastifiere lucioasa.

In schimb, plastifierea mata se combina bine cu printul ce contine imagini colorate sau pe fundal alb. Urmareste link-ul daca vrei sa vezi si alte modele de carti de vizita plastifiate decat cele existente pe site-ul nostru.

Produse la comanda – carti de vizita plastifiate

Modalitatea de a comanda carti de vizita plastifiate este simpla si se poate face prin doua moduri.

Onoram orice comanda si oferim transport gratuit in Bucuresti la comenzi de minim 70 lei pentru carti de vizita plastifiate lucios sau mat.

Vezi si preturile noastre pentru produse de iarna, precum calendare personalizate.