Carti de vizita plastifiate – laminate

Carti de vizita plastifiate | laminare lucioasa, mata, soft touch

carti de vizita plastifiate laminate CDVi
Daca iti doresti carti de vizita cu rezistenta sporita si protectie mai mare, iti putem oferi carti de vizita laminate, plastifiate mat, lucios sau soft touch la preturi foarte accesibile. Oferta de preturi o poti gasi mai jos. Analizeaza oferta noastra si alege cantitatea potrivita pentru tine.

 

Plastifierea ofera rezistenta cartonului printat, astfel cartile de vizita sunt protejate chiar si de substante lichide ce pot atinge suprafata acestora. Carti de vizita plastifiate sau laminate optional.

Daca doresti culori mai vii si mai stralucitoare, poti opta pentru plastifierea lucioasa. Plastifierea mata pastreaza culorile la un nivel normal, nu ofera stralucire.

Fa-ti carti de vizita plastifiate doar daca ai nevoie de rezistenta si protectie. Laminarea poate da senzatia de grosime a cartonului.

Preturi bune la carti de vizita plastifiate

Carti de vizita pret 1 fata color Carti de vizita pret fata verso color Carti de vizita pret fata color - verso alb negru
Realizam carti de vizita plastifiate la preturi enorm de…mici.

Desi pare greu de crezut ca mai poti gasi preturi mici prin sumedenia de firme care se ocupa cu aceste produse, vei vedea pe site-ul nostru lista de preturi la carti de vizita plastifiate sau laminate si vei ramane uimit de preturile noastre extrem de mici.

Realizam carti de vizita plastifiate pentru clientii care au un buget redus pentru publicitate sau care nu doresc sa investeasca prea mult in acest aspect.

Produse la comanda – carti de vizita plastifiate

Modalitatea de a comanda carti de vizita plastifiate este simpla si se poate face prin doua moduri.

Vezi si preturile noastre pentru produse de iarna, precum calendare personalizate.