Carti de vizita rotunjite la colturi

Carti de vizita rotunjite – cele mai ieftine carti de vizita

Incepand cu preturi de la 0,07 lei / buc. Tva inclus, tiparim carti de vizita rotunjite la colturi, de dimensiune 9x5cm sau 8,5 x 5,5mm dar si de dimensiuni atipice. Sunt la fel ca si cartile de vizita standard doar ca au colturi rotunjite si ofera un aspect de card bancar.

Printam carti de vizita rotunjite pe carton de 300 g/mp sau 350 g/mp la solicitarea clientului, preturile fiind foarte mici, iar la tiraje mari oferim rotunjirea colturilor gratuit!

Verifica lista noastra de preturi aflata pe pagina principala a site-ului si vezi ce cantitate ti se potriveste. Astfel ca poti comanda carti de vizita rotunjite ce au colturi in semicerc in loc de colturi patrate, mai atipice decat cele standard dar cu un impact mai bun si un aspect mai placut.
Carti de vizita pret 1 fata color Carti de vizita pret fata verso color Carti de vizita pret fata color - verso alb negru

Alege carti de vizita rotunjite ce imita cardul bancar

Carti de vizita rotunjiteCarti de vizita rotunjite la colturi. Probabil ca ti-ai dorit niste carti de vizita speciale iar gandul ti-a zburat si la acelea care imita cardul bancar. Te-ai gandit sa fie ceva mai groase decat o carte obisnuita si sa aiba colturile rotunde.

Dupa ce ai observat ca pe piata exista si carti de vizita rotunjite ce imita cardul bancar sub denumirea de carduri personalizate, si ai constatat ca acestea nu au un pret tocmai accesibil, pentru ca DA, sunt mult mai scumpe decat cartile obisnuite, te-ai gandit sa incerci varianta de carti de vizita rotunjite tiparite pe carton standard sau ceva mai gros cum este cel de 350 gr.

Printr-o astfel de alegere, nu doar ca reduci costurile de 7-8 ori mai mult, dar obtii o asemanare aproape identica, o rezistenta a cartii si totodata profesionalismul se reflecta aproximativ la fel cu cardurile personalizate.

Prin carti de vizita rotunjite faci impresie buna, pe cand majoritatea inmaneaza carti de vizita simple, cei ce vor primi o carte de la tine isi vor da seama ca esti o persoana care isi da interesul si care e atenta la detalii.

Dupa cum stii in afaceri conteaza prima impresie. Vezi aici carti de vizita rotunjite la colturi pe pagina noastra de Portofoliu.

Cum se obtin cartile de vizita rotunjite la colturi

Aparat carti de vizita rotunjiteAbordam acest aspect pentru simplu fapt ca dorim sa informam vizitatorii site-ului nostru interesati de carti de vizita rotunjite la colturi. Dupa ce s-au tiparit, cartile de vizita merg la ghilotina electrica din dotare, unde urmeaza a fi taiate la dimensiunea unui card 8,5x 5,5mm sau la dimensiunea standard 9x5cm, in functie de alegerea clientului.

Dupa operatia de taiere la format cartile de vizita urmeaza a fi rotunjite. Rotunjirea colturilor se obtine cu ajutorul unui aparat de rotunjit manual sau electric existent in tipografiile de profil sau atelierele de print digital. Practic obtinem carti de vizita rotunjite prin introducerea unui numar de carti in lacasul aparatului de rotunjit.

Odata introduse, aparatul detine o maneta pe care se apasa usor pe unul din coltul cartii de vizita, astfel obtinandu-se rotunjirea. Partea mai putin buna la carti de vizita rotunjite manual, este ca trebuiesc intoarse de fiecare data, pentru fiecare colt pe care vrem sa-l rotunjim, practic nu putem rotunji in acelasi timp toate cele 4 colturi ale cartii de vizita.

Pentru a putea rotunji toate colturile este nevoie sa realizam o stanta pentru colturi rotunjite si apoi putem obtine carti de vizita rotunjite la toate cele 4 colturi in acelasi timp, fara sa mai pierdem timp cu rotunjirea fiecarui colt.

Solicita oferta pentru carti de vizita rotunjite

Pentru a comanda carti de vizita rotunjite poti solicita pe email-ul nostru acest lucru, specificand cantitatea dorita (tirajul), tipul de imprimare (color 1 fata / color fata-verso) si termenul in care ai nevoie de acestea. Vei primi oferta de pret in cel mult 60 de minute dupa care vom da drumul la treaba daca pretul este in regula pentru tine.