Carti de vizita Chisinau

Cartidevizitaifetine.com ofera carti de vizita in Chisinau

Carti de vizita chisinauConceptul creat de noi a dorit ca zona de acoperire cu carti de vizita sa ajunga in toate orasele precum Chisinau chiar daca punctul nostru de lucru este situat in Bucuresti.

Validarea comenzilor cu carti de vizita se face online dupa ce ne-a fost trimis un email ce reprezinta comanda ferma, mail ce poate avea atasat si modelul sau modelele proprii pentru carti de vizita livrate in Chisinau si nu numai.

Puteti sa va convingeti de preturile noastre la carti de vizita listate pe prima pagina denumita sugestiv Carti de vizita, acestea fiind cele mai ieftine pe care le poti gasi la ora actuala in mediul online romanesc.

Pentru ca totul sa fie perfect, ti-am pregatit o arhiva cu o sumedenie de modele carti de vizita unice si modificabile doar prin simpla solicitare, modificarile fiind gratis din partea noastra.

Cat costa livrarea cu carti de vizita in Chisinau

Cu siguranta vei avea impresia ca te costa mult un transport de carti de vizita in chisinau insa nici pe departe. Dupa cum ti-ai dat seama deja, transportul cu carti de vizita in chisinau se face printr-o firma de curierat rapid, iar daca azi comanzi cartile de vizita, in cel mult 3-4 zile lucratoare le primesti la sediu, noi punand cartile de vizita la curier in jurul orei 18:30 in aceeasi zi a comenzii.

Un pret estimativ pentru livrare carti de vizita spre chisinau este intre 50 si 100 lei in functie de greutatea coletului si distanta parcursa de curier. Cel mai bine este sa sunati la orice firma de curierat pe care o preferati si sa va informati cu privire la livrarea cartilor de vizita in chisinau, specificand curierului localitatea in care va aflati.

Consideram totusi, ca acest serviciu de livrare in chisinau, este rentabil ca si taxa de transport, doar in cazul in care comandati mai multe carti de vizita cum ar fi 500 sau 1000 de bucati, altfel la o cantitate mai mica de carti de vizita e posibil sa va coste mai mult transportul decat cartile de vizita.
Carti de vizita pret 1 fata color Carti de vizita pret fata verso color Carti de vizita pret fata color - verso alb negru

Modalitati online de comanda carti de vizita la Chisinau

Beneficiezi de cea mai simpla comanda online pentru carti de vizita la Chisinau prin simpla solicitare pe email a comenzii, specificand tirajul dorit (numar bucati) , atasand modelul tau pentru carti de vizita daca acesta exista, iar in cazul in care nu exista, poti alege unul dintre sutele de modele carti de vizita existente pe site-ul nostru, sau poti solicita crearea unui nou model. Este atat de simplu si mai jos poti vedea un exemplu de comanda online pentru carti de vizita in Chisinau:

“Buna ziua, As dori sa fac o comanda de carti de vizita cu modelul atasat in mail. Doresc sa le tiparim pe carton 300gr lucios. As vrea 200 bucati. Livrarea se va face in Chisinau pe adresa……………………………………. Pentru curier numarul de telefon este…………………… Va multumesc si astept confirmarea comenzii.”

In cazul in care nu ai un model, poti selecta unul dintre modelele existente pe siteul nostru sau poti sa ne soliciti crearea unui nou model. Oferim toate conditiile pentru ca tu sa beneficiezi de carti de vizita ieftine cu cele mai avantajoase preturi in online dar si offline din Romania.

Ce pret se aplica pentru carti de vizita in Chisinau ?

Fie ca doresti sa comanzi carti de vizita in Chisinau fie ca apartii de alt oras, beneficiezi de aceeasi lista de preturi carti de vizita ce se regaseste pe prima pagina principala a site-ului nostru, pagina denumita sugestiv Carti de vizita. Exista 3 liste de pret pentru carti de vizita si in dreptul fiecarei cantitati exista pretul aferent, atat pe bucata cat si pretul total al comenzii, fara taxa de curierat daca vrei comanda de carti de vizita in chisinau.

Aceasta taxa se aplica ulterior si este in medie de 50 – 100 lei in functie de greutatea coletului.

Daca nu am model pentru carti de vizita livrate in Chisinau

In cazul in care nu ai un model pentru carti de vizita cu livrare la chisinau, ti-l realizam noi. Asa cum spuneam in randurile precedente, designul pentru carti de vizita online este Gratuit daca comanzi minim 500 bucati, sau 30 de lei sub 500 bucati.. Pe mail poti alege numarul de carti de vizita dorit, specifici ca nu ai un model si ai dori sa il realizam noi.

Ne dai cateva indicatii sau datele care trebuiesc trecute pe cartile de vizita, noi realizam modelul in cel mai scurt timp, ti-l trimitem pe mail, iar daca esti de acord cu el, vom considera comanda ferma. Daca nu esti multumit de design, mai putem incerca. Nu se supara nimeni, suntem aici sa te servim cu carti de vizita in chisinau sau alte orase.

Pentru Carti de vizita in Chisinau exista comanda minima ?

Oferta noastra de preturi pentru carti de vizita in Chisinau se aplica pentru toate orasele inclusiv Bucuresti, oras unde ne situam. Astfel ca in oferta de pret pentru carti de vizita puteti observa ca singura cantitate minima este de 100 carti de vizita. Este cerinta noastra minima, si deoarce transportul il asiguram gratis in Bucuresti, nu renteaza pentru noi sa alergam prin oras la pretul a mai putin de 100 bucati.

Astfel, am impus o cantitate minima pentru carti de vizita atat in chisinau cat si in celelalte orase.