Carti de vizita Bucuresti sector 6

Carti de vizita Bucuresti sector 6 | Carti de vizita ieftine

carti-de-vizita-Bucuresti sector 6 ieftine-online-CDVi-2-1024x679Tiparim si livram carti de vizita in Bucuresti sector 6 si oferim preturi extrem de bune, calitate impecabila a tiparului si termen scurt de executie. Livrare in cel mult 24h in Bucuresti. Cunoastem orele de trafic, stim la fel ca si tine cum se circula in Bucuresti, tocmai de aceea ne-am gandit ca cel mai bine ar fi sa stai comod si sa te simti relaxat cand comanzi carti de vizita in sector 6, o zona destul de aglomerata de altfel, in special Prelungirea Ghencea spre Cartierul Latin.

Livrarea la timp in conditii optime a cartilor de vizita este unul dintre obiectivele noastre principale, dar ne indreptam aceeasi atentie si catre celelalte sectoare.

Cel mai mic pret pentru carti de vizita sector 6

Odata ce vei intra pe site-ul nostru vei gasi 3 liste importante care contin cel mai mic pret pentru carti de vizita sector 6, super oferte cu cat cantitatea comandata este mai mare. Insa te poti bucura si la tiraje mici de preturi la fel de bune.

Cantitatea minima comandata este de 100 bucati, iar pentru print digital folosim carton de 300 gr pana la 350 gr fiind cele mai indicat pentru realizarea cartilor de vizita in sector 6 zona Militari, Drumul Taberei, B-dul Uverturii, Moinesti, Iuliu Maniu, B-dul Timisoara, Preciziei, Valea Oltului, Valea Cascadelor si celelalte.
comanda rapida

>> Buna ziua, As dori sa fac o comanda de carti de vizita.
>> Am atasat modelul in acest email  /  Modelul este de pe site-ul dvs. si are codul: ……..  /  Nu am model, doresc unul nou.
>> Cantitate: …… bucati
>> Tipar: Color 1 fata (daca doresti alta optiune, poti scrie Fata-verso)
>> Carton: 300gr. (sau poti alege carton de 350gr. / 400gr.)
>> Plastifiere: Nu / Da
>> Colturi rotunjite: Nu / Da
>> Adresa de livrare: ………………………….
>> Telefon la care sa sune curierul inainte de livrare: 07 ……………
>> Textul care sa apara pe cartile de vizita este:  (doar daca nu ai model, scrie-ne ce doresti sa apara pe cartile tale)
>> Va multumesc si astept confirmarea comenzii!

Comenzi rapide, cel mai mic pret, carti de vizita sector 6

Pentru a comanda rapid carti de vizita in sector 6 poti trimite un email pe adresa noastra cartidevizitaieftine@yahoo.com cu modelul pe care il doresti sau pe care il ai deja. Iti vom raspunde in cel mai scurt timp. Iti vom confirma pretul pentru cantitatea comandata dupa care comanda intra in tipar.

Comanda chiar acum carti de vizita si vei beneficia de profesionalism, calitatea imprimarii, rapiditate si livrare la timp. Alege cartidevizitaieftine.com ca partener si furnizor de materiale publicitare printre care enumeram: afise, calendare, coli cu antet, etichete, mape personalizate, flyere, pliante, fluturasi, plicuri personalizate si altele.

Daca ai intrebari cu privire si la alte produse pe care le putem tipari, ne poti solicita pe mail o cerere de oferta.

Carti de vizita bucuresti sector 6Vom fi prompti ca de fiecare data. Te asteptam !