Carti de vizita 4+0

Carti de vizita 4+0 la pret mic | cartidevizitaieftine.com

Carti de vizita 4+0Tiparim la cea mai buna rezolutie carti de vizita 4+0 in compatibilitate cu cel mai mic pret de pe piata. Aplicam reduceri substantiale in functie de tirajul comandat. Lista de preturi pentru carti de vizita 4+0 o gasesti pe prima pagina a site-ului nostru.

Vei ramane absolut uimit de oferta noastra si te vei bucura de transport gratuit daca esti din Bucuresti chiar si pentru 100 carti de vizita 4+0. Nu avem limita cand vine vorba de print digital, te sustinem in toate proiectele in care ai nevoie de serviciile noastre, iar la capitolul carti de vizita ieftine dorim stam cel mai bine.

Carti de vizita 4+0 pe carton 300 – 350 gr grosime

Pentru ca totul sa iasa perfect asa cum ne propunem de fiecare data, folosim suportul ideal pentru print digital, si anume, carton de 300 sau 350 gr grosime pentru carti de vizita 4+0.

Acest tip de carton este pretentios pentru o mare parte din copiatoarele existente pe piata, multe dintre ele printand bine doar pe carton de 250 si 280 gr, insa cel de 300 si 350 gr face diferenta mai ales cand vine vorba de printat carti de vizita 4+0.

Putem indica in acest scop si cartoane speciale, cu striatii, cu sclipici sau cartoane fine ce se pot tipari impecabil mai ales daca si design-ul este profesional si lucrat la cel putin 300dpi. Pentru ca desi pare putin ciudat, cei care au tangente cu productia publicitara cunosc faptul ca pentru carti de vizita 4+0 este nevoie si de un design pe masura, dar si lucrat corect din punct de vedere al graficii pregatitoare pentru print.

Daca rezolutia este slaba, calitatea imaginilor la fel de slaba, nu are cum sa iasa din tipar niste carti de vizita deosebite. Asadar, e bine sa stii ca trebuie sa acorzi o atentie deosebita si design-ului atunci cand doresti sa comanzi carti de vizita 4+0
Carti de vizita pret 1 fata color Carti de vizita pret fata verso color Carti de vizita pret fata color - verso alb negru

Ce inseamna de fapt termenul carti de vizita 4+0

Termenul pentru carti de vizita 4+0 se refera la tiparirea cartilor pe o singura parte, verso fiind alb si neimprimat. Cand spunem 4+0 ne referim la cele 4 culori C,M,Y,K ce alcatuiesc policromia, aceste culori fiind de baza si prin amestec dau nastere celorlalte nuante de culoare, inclusiv pe carti de vizita 4+0.

Din experienta noastra am constatat ca majoritatea clientilor prefera sa foloseasca termenul de ,,carti de vizita color 1 fata,, desi ar fi mult mai simplu daca ar specifica in solicitarile de pe email termenul carti de vizita 4+0. Indiferent de cum s-ar numi, important pana la urma este si pretul  unei carti de vizita.

Pentru ca exista discrepante mari de la firma la firma, noi ne-am gandit sa alegem o cale de mijloc prin care orice client apeleaza la noi, sa plece multumit si sa revina, sau chiar sa ne recomande. Pana la urma cea mai buna reclama este cea prin recomandare, nefiind nevoie sa te lauzi, ci o fac altii pentru tine.

Pentru modele carti de vizita 4+0 te poti orienta pe site-ul nostru, sau iti poti crea propriul model , te poti inspira de la noi sau iti putem face noi un model unic GRATUIT. Pentru alte modele care nu exista la noi , te poti inspira de pe pagina Modele carti de vizita 4+0. Cand esti hotarat, si ai grafica facuta, ne poti solicita pe partea de print, te vom servi prompt si la cele mai mici costuri.

Nu uita: cartile de vizita se potrivesc de minune si in mape de prezentare cu buznar si frumos colorate.