Carti de vizita 4+0

Carti de vizita 4+0 la pret mic | cartidevizitaieftine.com

Carti de vizita 4+0Tiparim la cea mai buna rezolutie carti de vizita 4+0 , acest termen fiind folosit atunci cand se doreste print color pe o singura față a unui produs publicitar sau coala. Aplicam reduceri substantiale in functie de tirajul comandat. Lista de preturi pentru carti de vizita 4+0 o gasesti pe prima pagina a site-ului nostru.

Nu avem limita cand vine vorba de print digital, te sustinem in toate proiectele in care ai nevoie de serviciile noastre, iar cu un simplu email catre noi, poti obtine oferte imbatabile.

Carti de vizita 4+0 pe carton 300 – 350 gr grosime

Pentru ca totul sa iasa perfect asa cum ne propunem de fiecare data, folosim suportul ideal pentru print digital, si anume, carton de 300 sau 350 gr grosime pentru carti de vizita 4+0.

Analizeaza oferta noastra pentru carti de vizita 4+0 si alege in functie de buget.

Ce inseamna de fapt termenul carti de vizita 4+0

Termenul pentru carti de vizita 4+0 se refera la tiparirea cartilor pe o singura parte, verso fiind alb si neimprimat.

Pentru modele carti de vizita te poti orienta pe site-ul nostru, sau iti poti crea propriul model , te poti inspira de la noi sau iti putem face noi un model unic GRATUIT. Pentru alte modele care nu exista la noi , te poti inspira de pe pagina Modele carti de vizita 4+0. Cand esti hotarat, si ai grafica facuta, ne poti solicita pe partea de print, te vom servi prompt si la cele mai mici costuri.

Nu uita: cartile de vizita se potrivesc de minune si in mape de prezentare cu buznar si frumos colorate.