Carti de vizita 350 gr – CEL MAI MIC pret online – CDVi

Carti de vizita 350 gr | carton 350 g | cel mai mic pret

carti de vizita 350gr ieftine CDViNu mai este demult un secret ca pentru niste carti de vizita trebuie sa tii cont si de grosimea cartonului. Carti de vizita 350 gr reprezinta optiunea mai profesionala decat cartile de vizita standard ce se regasesc la majoritatea posesorilor acestora.

Cu cat esti mai pretentios cu atat vei dori sa tiparesti pe hartii speciale sau cartoane groase, cartoane incepand de la 350 gr si terminandu-se cu 700 gr, insa cele din urma nu se pot printa digital ci se pot casera sau personaliza prin serigrafie.

Foloseste si tu optiunea carti de vizita 350 gr pentru a fi cu un pas inaintea celorlalti, mai profi, mai elegant si mai creativ.

Fa-ti timp si analizeaza modelele noastre existente in arhiva din partea dreapta a site-ului, vei gasi cu siguranta un model pentru carti de vizita 350 gr urmand sa-l transformam ulterior intr-un set tiparit impecabil si la cel mai mic pret de pe piata.

Vezi aici modele carti de vizita 350 gr online.

Carton mai gros pentru carti de vizita 350 gr

Apelezi la carton gros pentru carti de vizita 350 gr atunci cand doresti sa incerci ceva nou in materie de grosime a cartonului, fie ca te-ai plictisit de cartonul standard de 300 gr. Este de inteles de ce tot mai multi clienti vor carti de vizita 350 gr, acestia simt nevoia de schimbare, isi doresc ceva nou si in plus doresc ca noile carti sa aiba o rezistenta mai mare, sa fie mai intarite si sa nu se indoaie usor cand sunt introduse in portofel sau port carti de vizita 350 gr.

Desi exista o gama larga de cartoane de diferite grosimi, clientii prefera in general sa tipareasca pe cel de 300 sau 350 gr deoarece se incadreaza perfect in pret, li se pare convenabil si totodata considera ca nu este nevoie de mai mult. In cazul in care si-ar dori mai mult, si-ar face carti de vizita card, care sunt identice cu cardurile bancare.
preturi-carti-de-vizita-350gr-color-1-fatapreturi-carti-de-vizita-350gr-color-fata-versopreturi-carti-de-vizita-350gr-color-1-fata-verso-alb-negru

Acum ai cel mai mic pret pentru carti de vizita 350 gr

Cu siguranta oferim cel mai bun pret de pe piata pentru carti de vizita 350 gr din carton mat sau lucios ce are o structura intarita, preferata de o mare parte a clientilor. Se imprima frumos, viu colorat, se aseaza bine in portofel sau in suportul de pe birou, sunt ieftine si sunt livrate in 24-48 ore.

Iti recomandam imprimarea color fata-verso pentru ca e pacat sa lasi un astfel de carton sa fie alb pe verso. Profita de verso si lasa-ti un logo sau numele site-ului tau pe un fundal strident sau negru policromic.

Negru policromic se realizeaza foarte usor din C M Y K cu urmatoarele setari C = 20, M =20, Y =20, K =100. Vei obtine un fundal strident pentru carti de vizita 350 gr iar la print se va vedea nemaintalnit de frumos. Vezi aici cum arata imprimate carti de vizita 350 gr si comanda si tu unul din modelele existente pe site sau creaza-ti propriul model si trimite-l pe mail-ul nostru. Succes!