Bloc notes A5 personalizate cu 50 sau 100 file | CDVi

Bloc notes A5 la preturi ieftine personalizate dupa preferinte

bloc notes a5 personalizate la CDViOrice companie care se respecta ar trebui sa ofere clientilor sai bloc notes a5 personalizate cu sigla firmei si datele de contact ale acesteia. Este una dintre modalitatile de promovare care te tin pe biroul partenerilor pe tot parcursul anului, la fel ca si calendarele personalizate.

Este bine de stiut ca blocnotesurile personalizate se pot realiza atat cu spira metalica alba sau neagra dar si cu lipire tip carte, procedeu denumit brosare.

Un bloc notes a5 poate fi personalizat cu coperta color si interior alb-negru, sau interior din file albe fara niciun tipar, daca se alege varianta cea mai ieftina, sau se poate personaliza integral pe fiecare pagina. In general se printeaza sigla firmei si datele de contact sau numele site-ului firmei.

Ca si numar de pagini, blocnotesurile clasice au 50 file, iar cei care au foarte multe activitati pot folosi blocuri cu 100 de file. De regula, pe langa un oferirea unui bloc notes a5 personalizat ca si cadou, se poate oferi si un pix personalizat cu numele firmei sau sigla si datele de contact.

Care este cea mai ieftina varianta de bloc notes a5?

Din experienta noastra de-alungul anilor am constatat ca majoritatea clientilor isi doresc preturi mici, cu alte cuvinte notesuri ieftine personalizate, astfel ca putem propune pentru clientii cu buget redus sau mediu, bloc notes a5 cu coperta color si interior din file albe netiparite, prinse cu spira metalica alba sau neagra.

Cea mai ieftina varianta de bloc notes a5 este cea cu 30 de file.

Este important de stiut ca nu conteaza cata culoare are coperta, poate sa fie alba clasica si doar cu sigla si datele de contact, sau poate fi full color cu orice imagine doriti, pretul ramanand acelasi. Totul se rezuma la creativitatea dumneavoastra sau a graficianului la care apelati.

Daca doriti o oferta personalizata de la noi, ne puteti trimite pe email:

  • cantitatea de notesuri personalizate dorita
  • numarul de file
  • dimensiunea dorita (poate doriti alta decat a5)
  • cartonul dorit pentru coperta (300gr sau 350gr.)
  • alte optiuni daca este cazul: plastifiere, rotunjire colturi
  • tipul de prindere: cu spira metalica sau lipire tip carte

Aceste informatii ne vor fi necesare pentru a va calcula oferta imbatabila. La cerere putem realiza si bloc notesuri cu coperta buretata tip agenda.

Cererea de oferta pentru bloc notes a5 si nu numai, se trimite pe email-ul nostru: cartivizitaieftine@yahoo.com