Bloc notes a4 personalizat la cel mai mic pret | CDVi

Comanda bloc notes a4 atat cu spira cat si brosat

Atunci cand vine vorba sa iti asezi programul sau ideile pe hartie, poti conta pe un bloc notes a4 care sa iti ofere un spatiu aerisit gandit de tine sau un grafician priceput.

bloc notes a4 - CDViAvantajul acestui tip de bloc notes personalizat este faptul ca firma ta poate fi afisata atat pe coperta cat si pe foile din interior.  Dar de cele mai multe ori, datorita unui buget mic sau mediu, clientul alege varianta cu interior alb si numai coperta personalizata, deoarece pe buna dreptate este mai ieftina si la fel de eficienta.

Lipirea bloc notesului poate fi facuta atat cu spira sau prin brosare, adica lipirea cu termoclei la unul dintre capete sau pe latura mare a acestuia.

Fiind vorba de bloc notes a4 se alege lipirea in partea de sus, iar daca numarul de pagini nu este mai mare de 20-30, atunci se poate alege si lipirea pe latura mare, formatul fiind landscape.

La noi in tipografie poti gasi probabil cele mai avantajoase preturi la ora actuala in materie de bloc notes personalizat, fie ele format mic sau mare. Unde mai pui ca transportul este gratuit in bucuresti iar cantitatea minima este de doar 10 bucati.

Fie ca ai design-ul deja pregatit, fie ca doresti un design nou, echipa noastra te poate ajuta in tot procesul in vederea realizarii unei comenzi de bloc notes a4.

Pentru o oferta ne poti trimite un email pe care va trebui sa ne specifici urmatoarele:

  • numarul de pagini al bloc notesului dorit
  • tipul de prindere: cu spira sau brosat prin lipire la unul dintre capete
  • grosimea copertei (carton de 300gr. sau 350gr.)
  • cantitatea dorita

Dupa ce primim aceste informatii, unul dintre colegii nostri te va contacta pe email pentru a transmite oferta de pret la bloc notes a4 personalizat, care probabil va fi cea mai buna pe care o vei primi, atuul nostru principal fiind pretul scazut, fara a neglija calitatea produselor.

TE ASTEPTAM CU UN EMAIL PENTRU A CERE O OFERTA DE PRET SAU INFORMATII atat pentru bloc notes dar si pentru alte produse care te-ar putea interesa.