500 carti de vizita | Pret 80 lei – CDVi

500 carti de vizita – pret final 80 lei

Oferta unica pentru tine si angajatii tai, 500 carti de vizita la pret de doar 80 lei cu tva inclus. Profita acum de cea mai buna oferta de pe piata care vine in ajutorul tau pentru a te scuti de cheltuieli inutile la preturi exorbitante in materie de carti de vizita.

Nu ai de ce sa dai mai mult decat face si nu ai de ce sa ratezi o asemenea oferta, iar daca iti faci griji in privinta modelelor, stai linistit avem destule, ba chiar avem o arhiva generoasa cu peste 600 modele carti de vizita iar acestea sunt gratuite si modificabile in functie de domeniul tau de activitate completandu-le cu datele tale.

Astfel, 500 carti de vizita la pret de doar 80 de lei este oferta fara concurenta care iti va promova afacerea oriunde vei merge, lasand o carte de vizita ca si cheie de legatura. Pana la urma nu stii de unde iti vin clinetii, important este ca reclama ta sa fie atat in online cat si in offline.  Cartile de vizita pot fi tiparite color fata, sau color fata-verso, iar cartonul este de 300 gr grosime.

La cerere putem realiza si carti de vizita pe carton 350 gr, dar si pe cartoane speciale cum ar fi cel negru plike, sau galbui cu striatii, carton argintiu, auriu, crem si altele. Daca esti curios ce alte oferte de pret pentru carti de vizita practicam, vezi oferta completa existenta pe site-ul nostru.

Oferta cea mai potrivita in materie de carti de vizita

Poate ca sunt putine 100 de bucati, poate ca 300 de bucati nu iti ajung numai pentru tine, astfel ca 500 carti de vizita ar fi tocmai potrivite pentru tine si angajatii sau colegii tai. Poate sunteti doi administratori ai unei afaceri si v-ar ajunge la fix cate 250 de carti de vizita pentru fiecare.

Din experienta iti putem spune ca nu le dai atat de repede, decat daca mergi la un eveniment unde stii ca vin cel putin 100 de invitati si atunci trebuie sa fii pregatit atat cu carti de vizita cat dar si cu mape personalizate cu buzunar, printre altele. Astfel, noi am dorit sa generam o oferta care sa sprijine atat una sau doua persoane, dar si un grup de cel mult 5 persoane, pentru ca stim cum este cand cheltuielile cu publicitatea trebuiesc reduse.

De aceea poti comanda 500 carti de vizita la pret de doar 80 lei. Modalitatile prin care poti face comanda sunt doua la numar: telefonic sau prin email. Specificam ca pentru comenzi telefonice va trebui sa trimiti si un mail de confirmare  cu modelul ales si cu datele de completat pe cartea de vizita. Generam carti de vizita online prin realizare de design placut si profesional potrivit oricarei afaceri.

100 carti de vizita la pret de 16 lei setul pentru fiecare

Practic la un simplu calcul poti lua cu 16 lei suta de bucati profitand de oferta noastra unica pentru 500 carti de vizita care are un pret de doar 80 lei tva inclus.

Toti partenerii sau angajatii tau vor beneficia de calitatea imprimarii dar si a cartonului si nu se vor astepta ca aceasta sa fie posibil pentru un pret de doar 80 lei pe toate cele 500 carti de vizita. Am incercat sa gasim solutia perfecta pentru a putea sa mentinem cel mai bun raport calitate pret  astfel incat nici un client sa nu plece nemultumit.

Poate suna a autoreclama insa daca nu esti convins de calitatea lucrarilor noastre, te poti convinge vizualizand pagina noastra de Portofoliu unde vei gasi nu numai carti de vizita ci si alte lucrari si produse precum rollup banner, cd uri imprimate, dar si tiparituri diverse in culori vii policromie digitala.