300 carti de vizita | Pret 51 lei tva inclus

300 carti de vizita – pret final 51 lei

Orienteaza-te catre oferta noastra incredibila, 300 carti de vizita la pret de doar 51 lei cu tva inclus si transport rapid in Bucuresti si alte orase. Este timpul sa faci carti de vizita pentru toti angajatii tai deoarece acum ai cele mai bune preturi din domeniu. Cele 300 carti de vizita sunt tiparite pe carton de 300 gr si pretul este incredibil, doar 51 lei cu tva inclus.

Vezi si arhiva noastra cu peste 600 de modele carti de vizita ce iti taie respiratia. Modele unice special create pentru tine si cei din firma ta. In caz ca nu te-ai convins ca este cel mai bun pret, te rugam sa verifici din nou lista noastra de preturi pentru ca suntem siguri ca avem cel mai bun pret atat la 300 carti de vizita cat si la celelalte tiraje.

Indiferent ce stiai despre cartile de vizita, uita, acum totul este mai simplu, mai comod si mult ma ieftin! Gaseti listele de preturi pe pagina principala cu carti de vizita pret .

Cum comand cele 300 carti de vizita atat de ieftine?

Pentru a comanda cele 300 carti de vizita o poti face prin doua modalitati existente pe site-ul nostru. Prima modalitate este sa trimiti un e-mail care sa contina macheta (daca exista), iar daca nu ai macheta, te poti uita in arhiva noastra aflata in meniul din dreapta al site-ului de unde poti alege din zecile de categorii existente, un model pentru carti de vizita gata facut. Dupa ce s-a rezolvat cu modelul, specifici in mail ca doresti sa comanzi 300 carti de vizita la pretul de 51 lei, tva inclus.

A doua modalitate de a face comanda este telefonica, la numarul afisat pe site-ul nostru, insa dupa ce ai solicitat telefonic comanda de 300 carti de vizita, va trebui sa trimiti si un mail de confirmare dar care sa contina si grafica pe care o doresti printata. Odata indeplinita una dintre aceste modalitati de comanda, vei primi un raspuns in cel mult 60 de minute de la trimiterea solicitari, prin care iti vom confirma comanda si vom vedea ce trebuie modificat pe modelul ales sau daca ai deja un model pentru cartile de vizita.

Ni se mai spune si generatorul numarul 1 cu carti de vizita online arhivate pe domenii de activitate si functii adiacente fiecarei activitati.

300 carti de vizita pentru un inceput in afacerea ta

Este simplu. Noi vrem ca tu sa beneficiezi de cele mai bune oferte, si asta pentru ca stim cum e cand incepi o afacere noua. Te gandesti sa reduci drastic cheltuielile, ai un buget bine stabilit si te obligi sa respecti cu sfintenie suma stabilita pe care vrei sa o investesti. In materie de carti de vizita avem cea mai buna oferta pentru tine, pentru ca trebuie sa recunosti, orice afacere are nevoie de publicitate, crede-ne pe cuvant deoarece cu asta ne ocupam.

Afacerile nu functioneaza daca nu au publicitate, iar managerii tin neaparat sa cheltuie cat mai putin dar impactul publicitar sa fie cat mai mare, astfel ca orice afacere are nevoie si de carti de vizita si daca se poate cat mai ieftine. Pentru asta ne poti solicita pentru ca avem o experienta vasta in domeniu publicitar iar punctul nostru forte este ca oferim cel mai mic pret atat la carti de vizita cat si la alte produse precum afise, calendare, flyere, fluturasi, pliante, mape personalizate, coli cu antet, imprimare cd dvd si altele.