1000 carti de vizita | Pret 130 lei – CDVi

1000 carti de vizita pret final 130 lei

Din Bucuresti este valabila acum pentru tine cea mai buna oferta la momentul actual. 1000 carti de vizita la pret de numai 130 lei.  Print digital la calitate exceptionala pe carton de 300 gr mat sau lucios, structura standard folosita de cei mai multi antreprenori din Romania.

Stim ca esti in cautarea celui mai bun pret de aceea ti-l si oferim, astfel ne vom indeplini si noi scopul, acela de a livra carti de vizita la cel mai mic pret, la calitate impecabila si in cel mai scurt timp. Tiparim pe loc in aceeasi zi comenzile de carti de vizita ieftine, iar livrarea poate fi facuta in a doua zi daca ai dat comanda pana in ora 15:00.

Este cea mai buna solutie la momentul actual pentru tine si angajatii tai sau partenerii cu care ai proiecte.  Avem site-ul numarul 1 care genereaza saptamanal noi modele carti de vizita din diferite domenii de activitate. Profita de arhiva noastra cu peste 600 de modele cu previzualizare si modificabile partial sau total in functie de preferintele tale.  Consulta si listele de pret carti de vizita aflate pe pagina de Preturi sau in prima pagina a site-ului nostru.

Alege cantitatea care ti se potriveste si vei fi multumit pe deplin.

Pretul corect pentru 1000 carti de vizita este 130 lei

Este concluzia finala ce poate multumi orice client doritor de carti de vizita fie ele chiar si 1000 bucati. Pretul corect este 120 lei astfel putandu-se acoperi cheltuielile cu cartonul dar si cu tonnerul consumat pentru fiecare coala tiparita in sistem de print digital. Calculele sunt simple si incercam sa mentinem cel mai bun pret la carti de vizita datorita bunei colaborari cu furnizorul nostru de hartie si carton.

Insa credem ca si daca esti din alt oras, tot iti poti scoate cheltuiala cu transportul profitand de preturile noastre mici la carti de vizita, si ca sa te convingi de calitatea lucrarilor noastre poti vizita pagina noastra cu lucrari Portofoliu, ce contine atat imagini cu print digital cat si produse precum rollup banner si cd uri imprimate.

Tipografia noastra produce si carti de vizita in sistem de tipar offset.

Reamintim si alte super oferte pentru carti de vizita

Credem ca una dintre ofertele noastre de pret la carti de vizita este potrivita pentru tine. In functie de afacerea pe care o detii poti alege una din variantele existente mai jos.

Totusi, consideram ca cel mai bun pret il obtii la 1000 carti de vizita pentru 130 lei, practic ajungi la un cost de 13 lei pe setul de 100 bucati. E mai ieftin decat un meniu fast-food cu de toate. Oferta este ajutatoare si in cazul in care ai minim 5 angajati si doresti sa le oferi carti de vizita ieftine, astfel aveti cu totii de castigat.

In mediul de afaceri este important sa stii sa reduci costurile cu publicitatea, de aceea noi sprijinim toti antreprenorii ,prin oferte care au ca scop cheltuieli minime cu bugetul pentru reclama sau publicitate. Pe langa carti de vizita ieftine ca pret oferim si alte produse din domeniul publicitar, produse precum mape personalizate, afise, calendar, flyere, pliante, fluturasi, coli cu antet.

Pentru toate acestea si multe altele poti solicita o oferta de pret pe adresa noastra de e-mail: cartidevizitaieftine@yahoo.com . Iti vom raspunde in maxim 60 de minute. Te asteptam cu comenzi pentru carti de vizita indiferent de tiraj. Iti vom raspunde prompt de fiecare data.