Carti de vizita 100x70mm

Liste de preturi la carti de vizita 100×70 sau 95x55mm

Daca ai mai multe informatii decat ar incape pe o carte de vizita obisnuita, atunci iti recomandam cartile de vizita 100×70 sau 95x55mm deoarece diferenta se va observa inca de la prima aranjare in pagina. Daca ai un anunt de facut sau ai informatii care vrei sa incapa toate pe o singura carte de vizita, alege aceste dimensiuni si totul va fi estetic. Nu inghesui o groaza de informatii pe  o carte standard 90x50mm deoarece acei 5mm vor face diverenta. Cand informatiile sunt ingramadite, clientului ii este greu sa citeasca. Daca totusi vrei o alegere putin mai ieftina, si ai informatii multe, poti opta si pentru varianta cartilor de vizita 90x60mm sau 90x55mm. Cu siguranta obtii spatiul optim pentru promovare. Alege din lista de preturi cantitatea care ti se potriveste si comanda chiar acum pe cartidevizitaiefitne@yahoo.com (copy + paste).

Carti de vizita 100x70mm_tip calendare buzunar

Vezi modelele noastre la carti de vizita 100x70mm - 95x55mm

Daca nu ai grafica, poti alege gratuit un model din galeria noastra cu sute de modele carti de vizita, iar daca nu iti place nimic, iti putem realiza noi unul nou si unic doar pentru tine. Modelul unic nu va fi pus niciodata pe site-ul nostru pentru a il oferi si altor clienti, ci ramane numai al tau si il poti comanda ori de cate ori ti s-au terminat cartile de vizita. Modelul nou se plateste o singura data, apoi doar poti comanda. Daca vei dori sa schimbi un nr. de telefon, o adresa de email sau alta informatie, modificarile vor fi gratuite. Apeleaza cu incredere la noi si suntem siguri ca vom gasi solutia optima pentru tine, atat in materie de carti de vizita 100x70mm sau 95x55mm cat si pentru alte produse daca vei avea nevoie.

Poti gasi la noi produse publicitare ieftine precum: afise, pliante, flyere, foi cu antet, plicuri personalizate, brosuri si cataloage publicitare, printuri color sau alb negru, afise 50x70cm, afise 70x100cm, retetare medicale, avize, permise de pescuit, de acces, abonamente fitness, spa, wellnes, beauty, vouchere promotionale, carduri de fidelizare (fidelitate), etichete sigiliu, notesuri cu spira – capse – brosare termoclei, stickere, autocolante, bannere publicitare, calendare personalizate, mape de prezentare, mesh, canvas, cd-uri personalizate, stegulete personalizate, pixuri si brichete personalizate, carton negru, ivory, perlat, sirio pearl, sisteme roll-up si altele.

Copy Paste adresei noastre de email: cartivizitaieftine@yahoo.com si cere o cotatie de pret sau fa o comanda directa pe email, incluzand adresa de livrare, facturare, si numarul de telefon la care sa te sune curierul nostru inainte de livrare. Te asteptam!

<
>